Lady-pnkk Kizlar selamlar uzun arastirmalar sonucu anne yani ahsap besik almaya karar verdim bebekonfor ve heyner markalari arasinda kaldim hangisini tabsiye edersiniz kullanip memnun kalan var mi ?
Seherkaraca Lady-pnkk ben hepsiburadadan heyner aldım beyazını. Arkadaşım kullanıyor çok övdü. Bende daha kullanmak nasip olmadı ama ben beğendim sadece beyaz aldığım için çok boya kokuyor pencereyi açıp havalandırıyorum kokusu gitsin diye
Seherkaraca Lady-pnkk korumalıkları taktım fotoğraf çektim canım senin için ama basık yükleyeceğim buraya bilmiyorum
Lady-pnkk Susaminannesiii gekince foto atar misiniz bilgi verir misiniz birde ne kadara aldiniz hersey dahil
Susaminannesiii Lady-pnkk Beyaz renk sipariş vedim ben. Ankarada fabrikası var gidip ordan alacagım görmğş olacagım oyuzden 850 tl ödeyecegim normalde +40lira daha alıyorlar kargo nedeniyle. Yani beyaz tam set 890 lira. Dpgal ahsap rengi 700 lira falan
Lady-pnkk Susaminannesiii acikcasi bende beyaz istiyorum ama ahsap olan daha uyvun fiyatli diye ahsap mi alsam diye dusunuyorum karsrsiz kaldim
Meerryy Hepsi burada da var heyner ben de ordan almak istiyorum ama fiyatı arttı indirim bekliyorum martta doğacak bebeğim
Lady-pnkk Seherkaraca bende beyaz istiyodum koktugunu biiyordum acikcasi gecmeyecek gibi mi ahsap mi alsam.acaba bilemiyorum
Seherkaraca Lady-pnkk sürekli camı açsam geçer aslında koku ama havalar soğuduğu için gün içinde açıp kapatıyorum yoksa tüm ev buz gibi oluyor ☺️ dolabını falan beyaz aldım yoksa ahşap da tercih edebilirsin
Lady-pnkk Seherkaraca canim goggle hizli resim yaziyosun ilk linke tikla oraya resim.tukle.galeridenden sonra o sayfanin linkini buraya yapistir cok sacma.ama buraya resim oyle atiliyor