NesssE Bebeğimin gelişim haftası bir hafta önden gidiyormuş bu şekilde olan var mıydı aranızda. Doğum tarihi ne kadar öne geldi çok gereksiz gelebilir ama çok merak ediyorum 🙈
Serifeisitmir NesssE canım 1 hafta önce gidiyorduk hep en basindan beri 34. Haftada yakaladı minicik haftasını ama doktorum la hep doğumu adet tarihime göre hesapladık canım
NesssE Serifeisitmir erken doğsun istemiştim birazcık çok gereksiz ama neyse çok çok teşekkür ederimmm 🌸 en azından kendi haftasını yakalayacağını öğrendim. Peki uygulamayı kullanırken bi hafta öne alarak mı kullandınız kendi haftanız da mı gittiniz onu da öne almıştım o da gereksiz olmuş o zaman
Aliynaa Ben şuan da öyleyim ama yine normal zamanda sezeryana alacağım dedi önden gittiği tarihe göre değil dedi doktorum🙂
Serifeisitmir NesssE normal haftamızla kullandım canım sağlıklı olsunda erkenyada geç hiç farketmiyor ama son haftalar gerçekten hiç geçmiyor 🤭
Suada @NesssE daha bugün kontrolüm vardı benim de 1 hafta önde gelişimi fakat bu durum bebeğin tarihini etkilemiyor yani 1 hafta öne çekmiyor