Yavrusununannesi___ Kızlar herkese hayırlı akşamlar vajinal bölgemde aşırı derece de kasıntı oluyor enfeksiyondan olabilir mi
Brn1- Yavrusununannesi___ benim de öyleydi doktor karaciğer enzimlerime baktı kan tahlili verdim normal çıktı. Travazol krem kullanıyorum onu verdi doktor
annepanda Yavrusununannesi___ bendede kaşintı ve mantar vardi. Doktorum fitilverdi ve canesten krem verdi. Ayrica 1 lt suya 1 kaşik sirke koy yika dedi. Baya hafifledi..
KaanErkan-mom Yavrusununannesi___ Benim öyle kaşıntım olduğunda iç dudakta beyaz tabaka vardı. Yıkıyordum tekrar oluşuyordu.
Brn1- Yavrusununannesi___ bana doktorum verdi ama siz de Bi kontrole gidin çünkü fayda ve risk dengesine göre verir doktorlar ilaçları
KaanErkan-mom Yavrusununannesi___ Ben gebelikten önce yaşamıştm. Zalaın kullandım. Ama zaten kremleri kullanmak için doktorunuzdan reçete almanız gerekiyor. Doktorunuza görünün bence
Cancana_ mantar varsa peynir gibi kesik kesik olur ben yoğurt duymuştum nimet surulur mu dedim tereddüt ettim ama o kadar dayanilmazdi ki mecbur sürdüm gerçekten kasintiyi aldi cok rahatladim ev yogurdunu krem gibi sureceksiniz
KaanErkan-mom Yavrusununannesi___ İyice kurula ıslaklık kalmasın. Bir de peçete koy akıntı geldikçe at
Cancana_ Yavrusununannesi___ faydalı bakteriler olduğu icin temizliyor galiba bo deneyin cok geçmiş olsun cok berbat bir durum o
Fazis Bende mantar geçirdim çok ilerlemişti doktorum fitil verdi onu kullandım geçti arada kaşıntı oldukça travazol kremi kullanıyorum rahatlıkla kullan bebeğe de sana da bir zararı yok geçmiş olsun
Yavrusununannesi___ Fazis çok teşekkür ederim burada sizlerden çok güzel bilgiler öğreniyorum hepinize teşekkür ederim 🙏 sağolun 💜