-rabiamahmut2021 bizde sıcak bakmıyoruz özele tüm muayenelerimi özelde yaptım ama doğum için sıcak bakmıyoruz hiç birimiz ilk zamanlar normal doğum için umut verdi smdi eşimden gizliden gizliye muayene ederken sezeryan için ikna etmeye çalışıyor beni ve resmen bütün umudumu aldı benden normal doğum için ki kaldiki özel para için normal doğum a yanaşmıyor bile devlete gelince evet vurdum duymazlar var ama kesinlikle devlet veya özel diye bişi yok bu doktorun veya ebenin merhametine vicdanına kalmış…
Sana şunu örnek veriyim asla ama asla doğum devlette istemiyordum çok ilgisiz umursamazlar diye ama bı gün gittim kayıt açmak için doğum için önden hazırlık hesabı.. devlette kiler bana buraya muayene için gelmek zorunda değilsin istersen burada kontrollere devam et istersen de özelde ama doğumu burda yapmak istiyorsan da kimse sana niye geldin diyemez özele gidiyorsun diye dediler…
Dün özeldeki doktoruma doğumu belki devlette yaparım maddi açıdan burası zorlar bütçeyi dedik dediğimiz gibi kadının surati beş karış ve direk söylediği şey o zaman buraya gelmeyin direk artık oraya gidin kontrole dedi… Sanki 9 ay boyunca muayene mi ücretsiz yapmış gibi oda surat asıp tavır yaptı yani sana şunu diyim özel devlet diye bişi yok DOKTOR MERHAMETİ VİCDANİ diye bişi var oda şansımıza