Haticeee_21 Merhaba 16 haftalık hamileyim karın ağrım çok vardı o yüzden hastanye gittim doktor Progestan diye bi kapsül verdi alttan almam için içinizde kullanan varmı bi zararı olurmu lütfen cewap verin
Cansu64- Haticeee_21 ben progesterona 9 haftalıkken başladım hala kullanıyorum iyi bir hap 18. Haftadayım
oykuduru21 Haticeee_21 progestanı ben 13. Haftada kullanmıştım kahverengi kanama oldu diye. Nedenmiş karın ağrınız Protestan niçin vermiş acaba
mercimeginanne Haticeee_21 progestan düşük önleyici bir ilaç. Çoğu anne kullandı kullanıyorda. Aksatmadan kullanmalısın mutlaka.
Aysun1983 Haticeee_21 karın ağrısı ne alaka Protestan ilk defa duyuyorum şaşırdım 🤷♀️Düşük riski taşıyanlar içim verilen bir ilaç çünkü ama doktorun bir bildiği vardır sayende bizde öğrenmiş olduk 😍
Haticeee_21 Cansu64- düşük riski olanlar içinmiş de benim karnım çok ağrıyodu o yüzden verdi bana doktor
Haticeee_21 oykuduru21 bende anlamadım ki karnım ağrıyo diyince onu verdi internetten baktım düşük riski yazıyo drdim doktor inanma dedii risk olsa sölerdi ama onu verdi bunu kullan dedi başladım ama çocuğa zarar verir diye korkuyorum Allah korusun
mercimeginanne Haticeee_21 karın ağrınız oldugu için belki düşük olabilir diye vermiştir eğer öyle birşey olcaksa olmasın korusun diye. Düşüklerde karın ağrısı görülür tabi sizde böyle olcak diye bişey yok. Önlem amaçlı verilmiş bi ilaç zararlı değil faydalı
Birmom Haticeee_21 cnm benimde 16.haftada kasik agrilarim oldu düşük riski olmamasına ragmen tedbir amacli verdi doktorum bir haftada rahatlatır zaten bırakırsın kulan sıkıntı olmuyo
Almen Haticeee_21 zararı olsa doktorlar yazmaz onlardan iyimi bilmez ikincisi ilk haftalardan beri düşük riskim vardı 5 haftalıkken başladım progestan 27 haftalıkken kestim şuan çok şükür Allahım 35 haftaligim
Rmysalii Haticeee_21 karın ağrısında adet gunlerindede olabilir. Kanama eşlik ederse sıkıntılı bı durum. Böyleyken progestani kullanın geçer inşallah
Haticeee_21 Rmysalii kanam ne yok sadece karnım kadığım ağrıyo diye verdi düşğk riskimde yok olsa ultrasonda belli olurdu ama bu ilacı verdi işte bende bebeğe zarar bercek diye korkuyorum Allah korusun
Haticeee_21 mercimeginanne ha tamam ozman hepsini kullanimmi yani birene kadar çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilgin için🙏🏻
mercimeginanne Haticeee_21 doktorun bırak diyene kadar kullan cnm aksatma sakın Korkma da kullanınca uzan yat bi müddet kalkmadan. Sonra iç çamaşırında ıslaklık ve beyaz kirecimsi atıklar olcak onları görünce de korkma yanlış anlama kötü bişey değil normal bir süreç :)) hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah bebeğini💚
Haticeee_21 Aysun1983 bugun 2. Günüm acaba karnım büyüdüğü içinmi ağrıyo alttan alıyom da vermesemmiki bida korktum şimdi
Aysun1983 Haticeee_21 korkulacak birşey yok cnm bende 1,5 aydır kullanıyorum gentitalden fitil olarak, kanamam oldu ondan yazdı bana doktor şükür bitti ama 4. ay bitene kadar devam ettirecek gibi görünüyor yalnız ben karın ağrısı için ilk defa duydum