Eminecengilukuslu Sisi benim son adet tarihim 15 Ekim 5+4 te kese gördüm pazartesi tekrar gideceğim inşallah kalp atışı için 7+4olmuş olacağız inşallah
Sisi Beety26 canım bazen geç döllenme olabiliyor yani daha çok küçüktür yeni hamilesindir belki ondan görünmemiştir. Bşraz daha bekle doktprun dediği tarihte git.
Ekynsn Gulsenkrc merhabalar benimde son sat 26 ekim henuz doktora gimedim.Beta hcg durumunuz nedir benm biraz dusuk gibi sanki tedirginim o yuzden soruyorum
Gulsenkrc Ekynsn canım pandemi nedeni ile galiba tahlile gitmedim idrar testi yaptım pozitif aradım doktorumu hemen gel dedi gittim keseyi gördük hali hazırda kullandığım ilaçlarım da var şuan tahlil almadı
Eminecengilukuslu buiyimi hiç kıyaslamayın kendinizi herkesin farklı oluyor çünkü benimde ilkbaşta düzenli artış göstermemişti
EsilaErtugrul Elifgrgn zaten şuanda gitmeyi düşünmüyorum yarın doktorumu arayıp sonucu söylicem 1 hafta sonra yada 2 hafta sonra giderim heralde
Korkmaz2309 buiyimi evet doktor önerdi. İçerisinde her şey var şeklinde konuştu. Bende başka bı folik asit vardı yeni evliyim aslında çocuk istiyodum tavsiye üzerine folik asit kullanıyorum başka bı tane. Doktor onun kullanma bunu al dedi
Sisi Eminecengilukuslu hayır canım sağlık ocağında kan verdim adet gününde hamile olduğumu öğrendim. Pzt tekrar kan vericem salı günü de doktora gidicem ilk kez inşallah 😇
Ekynsn Eminecengilukuslu evet haklisiniz aslinda ama insan ister istemez kiyasliyo acaba varmi yokmu diye🥲
buiyimi Eminecengilukuslu anladım haklısınız benimde düzenli artış olmadi doktor değerler düşük dedi herkesin de yüksek olunca merak ettim 🤭
bgmkra Benim de 19 Ekim son adet tarihim :) şu an 6+3 teyim. Öğrendiğimde 4+6 ydi kese görünmüştü ama tabiki hareketi 2 hafta içinde olur demişti doktor. Salı günü gidicem tekrar kalp atışı için. Dua edin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun 🙏🏻
Sisi bgmkra aynıyız doğumda aynı günlere denk gelir mi acaba 😇🙈 inşallah her isteyen yaşar vu mutluluğu canım. Ben de salı günü gidicem
Eminecengilukuslu Ekynsn 1500 olunca kese görürsünüz pazartesiye randevu alın isterseniz ben aşılama ile hamile kaldım 5.90 ile öğrendim 18 oldu 71 oldu 485 oldu sonra tekrar baktırmadı doktor gerek yok şu gün gel keseyi görelim dedi dediği gün gördük çok şükür aslında yarın bile görebilirsiniz ama en iyisi pazartesiye randevu alın