Sisi Asel-Aren merhaba canım. Sıkıntı etme ilacını iç ayaklarının altına yastık kpy uzan. Kalkma gerekmedikçe inşallah Rabbım sana bağışlasın bebeğini. Benim 4 aylık iken fareden korkunca kahve kanama olmuştu hemde yoğundu progestan kullandım 2 hafta kalkmadan yattım çok şükür şimdi 2 yaşında😇
Sisi Asel-Aren çok şükür canım inşallah sen de sağlıkla hayırla al kucağına evladını ani hareketler yapma sağa sola dönerken bile yavaş yavaş dön herşey güzel olcak inşallah 😇
Sisi Brsenal hadi bakalım haber et bana da inşallah duyarsınız kucağınıza almak da nasip olur canım 😇
EsilaErtugrul Brsenal benimde son adet tarihim 21 ekim bende ilk defa pazartesi gidicem hastaneye umarım bende duyarım kalp atışını😍
Sisi Brsenal ben bu hafta değildd birdahKi hafta gitmeye karr verdim canım eşim izin alamıyor işten çünkğ ama haber veririm mutlaka 😇
temmuzannesiiii ftmlgz doktorum bana şuan 7+1 dedi ama uygulamada 8 haftalık görünüyor uygulamayı doktorun dediğine göre mi ayarlamak lazım yoksa son adet tarihine göre mi
ftmlgz temmuzannesiiii banada önce 7+3 ken gittim 6+5 dedi ultrasona bakıp sonrada yok 7+3 dedi uygulamadaki gibi belki geç döllenme olabilir sizin ultrasonda görüp mü öyle dedi size en doğrusu ultrasonda gördüğü diye biliyorum ama yinede sorun isterseniz
ftmlgz temmuzannesiiii anladım dediğim gibi geç döllenme olabilir doğum tarihimi söylemedi uygulama ile aynı söylemişti günümüzü bir bakayım zamanına henüx bir kez gidebildim
bgmkra Hanımlar merhaba,salı günü kalp atışı için gidicem ama korkuyorum. Bu haftalarda her şeyin yolunda olup olmadığını neyle değerlendirebiliriz bi fikriniz var mı ?
Sinemtnm Sisi bende ikinci adet tarihim geçtikten sonra gideyim diyorum 19 aralıktan bir kaç gün sonda gideceğim nasipse 🤲🏻 Bakalım