Kızlar gerçekten buranın en sabırsız annesiydim diyebilirim hep dua ettim 38 de gelsin diye 😀ve gerçekten şartlanmamak lazımmış ben hep normal Doğum diye tutturmuştum aklımın ucundan dahi geçmedi sezeryan ama oğluşum gelmek istemedi kafası büyüktü ve açılmam olmadı.Neyse sonunda benim hikayem ay mucize gibi ben de yazıyorum 30 Kasım saat 9:00 da hastaneye gittik 11:30 gibi suni verdiler 3 saat kadar ve alttan ilaç verdi bana Mısın demedi hiç açılmam Yok doktor zaten sezeryan olacak büyük ihtimalle demişti ben direniyordum ce suni sancı da 100 e geldi sancım ben hiç ama hiç hissetmedim 6 kere alttan muayene oldum iki defa çok aşırı zorlandım sonra baktım olmuyor doktor risk dedi bebek büyük kakasını yapar bende tamam dedim tam 15:00 da karar verdim spinal olsun dedim ve annem hala normal olsun diyordu ben de kararlıydım hemen girdim orası çok değişik miş Allah’a hep dua ettim ne kadar aciziz ya orda yalnızsın ve doktorlar ne yaparsa yapacak bol bol bütün hamilelere dua ettim ve daha çok ibadet edeceğime söz verdim sonra belimden iki iğne vurdu hiç acımıyor sonra doktorum geldi 10 dk da bebeğimin sesini duydum şok oldum bu kadar erken mi diye çok çok güzel an Allah’a şükürler olsun 🤲😍hep küveze girer diye korkuyordum şükür ki girmedi böylece hikayemiz çok şükür oğlum Yanımda kızlar söyleyebileceklerim depend kesinlikle alın çok rahat ve bebek bezi 10 taneden fazla olsun gecelik ve pijama takımı da lazım ..benden bu kadar Happy kidse geçiyorum sizlerede çok çok rahat Doğum diliyorum sorularınız varsa seve seve cevaplarım 😀😀