Cansugurses Leylaminannesi tabi siz bilirsiniz şimdi salgın dan dolayı bizim ve bebeğimiz için yanımıza kimseyi kabul etmeyecekler ama sonuçta ama o an o kadar çok ilgiye ihtiyacımız oluyor ki hasta bakıcım bile benle doğuma girdi Bi dk ellerimi bırakmadı doktorum taburcu olana kadar 2 saatte Bi ilgilendi hemşireler saat başı yanında devlete hiç birini bulamıyacaz ağrıda çeksen kenarda bekle ne zaman isterse o zmn geliyorlarmış vurdum duymaz oluyorlar.
Leylaminannesi Cansugurses çok doğru söylüyorsunuz ben tansiyon dan dolayı yatdm devlette yatmaz olaydm koronali insanı indrmsdler dogm yatakhanesine nasl bir şey anlamadım dedm belki başka devletten razı olan çıkar oda var ama şansa
12345649 Nurgll canim ben de basaksehir cam sakura sehir hastanesine gidiyorum memnun kalmissin bir kac birsey sorabilir miyim?
12345649 NeslihannK canim sende cam sakura sehir hastanesine gidiyon gunumuz seninle ayni 😊 birde ayni gunde doguruyormusuz😊
NeslihannK 12345649 Evet kuzum Ay hadi insallahh hayırlısıyla bi gelseler artık hic niyeti yok bunların 🤭🤣
Fatosdvrc 12345649 cam ve sakura hastanesinden memnunmusunuz dogum yapanlar memnunlar mi bi bilginiz var mi
Zeyyno_ Leylaminannesi Özele vereceğin parayı 1-2gün içinde şu dönemde kendine kaldır derim canım sorduğun yerle ilgili bilgim yok ama para kolay kazanılmıyor heleki şu dönemde eğer devlette güzel iyi doktor ebe denk gelirse güzel geçer canım hep iyi düşün iyi olsun bnmde ilk gebeliğim devlette doğum yapcam Allahın izniyle uygulamaya göre son 10gün kaldı
Anneyim_2020 Leylaminannesi ben devlette doğum yaptım yapmaz olaydım tabi bu hastaneden hastaneye değişiyor hastanenin temizlikçisi bile doğum yaptığımda bana bağırıyordu ordan düşün çok ilgisizler her yer çöp kan🤮heryer kirli ikinci doğumumuda o hastaneden yapmak istemiyorum😭😭ama maddi gücüm olmadığı özele gidemiyorum ama tekrar o şeyleri yaşarsam şikayet edecem kontrole gittiğimde sedyeye uzan diyor ama sedye hep kann kanlı peçeteler var kendim temizledim o sancılarla
Leylaminannesi Anneyim_2020 geçmiş olsun canım benim başka devlett Hastanesi’ne gidin o zaman aynı hastanede aynı sorunu yaşarsınız.. Maalesef ki bazı doktor hemşireler çok kötü oluyorlar
Ayssiirraa Leylaminannesi denizli devlet hastanesinde yaptim daha once kurtajda olmustum devlette. Devletin ilgisiz ve kotu davrandigi dusuncesi silinmeli bence artik akillardan. Ben orda gordugum ilgiyi ve alakayi baska yerlerde gormedim. Sanci odasinda esinizin olmasi balon ve suslerden baska bi fark yok bence. Ki kesinlikle saglikli olanda o anda es kaynana degilde sancinizi ve sizi anlayan doktorlar olmasi ve bebek disinda gereksiz olan balonlar olmamasi. Devlette odada siz ve bebek olursunuz. Ozelde balon sus satafat vs.
B0220 Merveyrn akrabam da özel daha güvenilir diye özelde yapmış rahmini yırtmışlar kanama durmamış ekipman devletinki gibi değil yetersiz hemen devlete sevk etmişler ölümden dönmüş yıllar geçmesine rağmen psikolojisi bozuk hala hem bedenen hem ruhen mahvoldu kadın ikinci doğumunu misler gibi devlette yaptı şuna sapasağlam çok şükür 🙏🏻 Yine başka bi akrabam devlette yaptı doğumu hala bahsederken dua eder hemşire ve ebesine çok çok ilgili şevkatlilerdi der hep.. demem o ki rabbim iyilerle karşılaştırsın bunun özel yada devletle hiç alakası yok bence 😊
Anneyim_2020 Leylaminannesi diyarbakırda yaşıyorum bize yakın olan o hastane ve normalde ben randevu almıyorum hastanede çalışan bi yakınımız olduğu için sorunsuz gidebiliyoruz her an ikinci doğumumu özelde yaparım diye hayal etmiştim para biriktirip ama gücüm olmadığı için yine o hastaneye gitmek zorundayım ne yalan söyleyim gitmek bile istemiyorum o kadar tiksindim ki😖
Anneyim_2020 Leylaminannesi evet özelde çok pahalı eğer devlete gidersen önce bi araştır nasıl bi hastane olduğunu öyle daha rahat edersin devir değişti artık 1 krşun bile hasabı yapılıyor
Nurr89 İki doğum yaptım devlette ikisinde de o kadar güzel geçti tabi öyle rahatsız olacağım şeylerle karşılaştım ama şahsi olarak ebe hemşire stajyerler çok güzel davrandılar … 3.cu doğumumu özelde yapicam sanırım dün eşime dedim devlette mi doğum yapsam olmaz dedi özelde olsun pandemiden dolayı vakalar falan şuan devlet hastanelerinde biraz daha sıkıntılıdr durumlar dedi
mucizemm_3 Nurr89 bende kayınvalideme devlete bir kere de olsa gidip görüneyim dedim korona var hastaneye girme dedi ama geçen hafta özelde başka bir kadın doğum doktoru koronadan dolayı Vefat etti başka özel bir hastanenin kadın doğum dr tedavi altında bu hafta doktora korka korka gittim
Nurr89 Bide şöyle bir durum var 2 yada 2 buçuk neyse de 6. 7 binler çok geliyor bana dünya ihtiyaç çıkıyor o kadar yüksek gerek var mı diyorum tabi herkesin bütçesine göre değişir
Dilara1503 Merveyrn özelde olmama garantisi var mı şunu unutmayın ki devlet hastanesi her zaman daha donanımlıdır. Özel genelde altından kalkamayacağı durumlarda devlete sevk eder
Zhuldyzay Devlette yap, özelde yap, allah hayatimiza ne yazsa o olacak. Ben devlette yapacam. Allah herkese kolay dogum nasip etsin 🙏