Nazan123 Yasemin0728 yok cnm degilim ama cevremde herkezde cikdi 😓 o kadar korunuyorum evden cikmiyorum ama o da cozum degil esim hep disarda
Smyyeakyldzz00 Nazan123 iğne yaptırdığın günü saymıyosun. İğneden sonraki 13. Gün idrarda öğrendim 14. Gün kan verdim kanda öğrendim.
Nazan123 Yasemin0728 bu arada hic ovulasyon testi yapdin mi ben yapdim 2. Cizgi yok dencek kadar az gebelige yakin koyu cikarmis ya ondan sordum
Nazan123 Yasemin0728 yasemincim biraz once beyaz bir akinti geldi soylemesi cok ayip belirti olabilir mi yada igne etkisi mi dir bilgin var
Yasemin0728 Nazan123 benimde çamaşırımda bugün beyaz renk akıntı vardı çok az bende bilmiyorum neyden oldugunu
Nazan123 Yasemin0728 bel agrisiyla gogus hassaligi ama igneden sonra oldu bilemedim ya pazartesiyi beklicem artik
Kralice23 Nazan123 hayir olmadi sadece belim cok agriyodu ve goguslerim sizliyodu ben adet olcam sanarken hamileymisim ama herkes bir olmaz tabiki hic belirtisi olmadan hamile olanlar var
Nazan123 Yasemin0728 bende adet oncesi agrimaya baslayan bel agrisi basladi cnm hayirlisi olsun o beyaz geln sey adet onceside gelebiliormus belki ignenin etkisi