Bikbi06 Arkadaşlar ben 2.ye gebeyim ve birinci çocuğumda iğne vurulmuştm ikinci de illa vurulmak gerekiyor mu? Bi de bunun belli haftası var mı? Şu an karantinada olduğum için 30. Haftada gidebileceğim
MeliSeliMelih Bikbi06 evet vurulman gerekio 28.haftada ama benim kanamam olmuştu 11.haftamda vurdular kan uyuşmazlığı iğnemi. Kan uyuşmazlığı düşüğe sebep olabiliomuş onun için erken vurulmuştum
Marvegas1 Bikbi06 bende 8 aralıkta gidecem 28+5 olcaz ozman günüm geçiyormu sizce randevu bulamadim tek o gün var bide nasıl vurcaklar nerden vuruyorlar ben hiç bilmiyorum bakalım o gün gorucem.
Merveacar97 Bikbi06 ben ilkinde vurulmadım bunda kan aldı sıkıntı yok negatif dedı yıne vurmadı bugun tekrar sordum testte sıkıntı yok dogunca bebek kanı negatifse vurulmazsın pozıtıfse vururuz dedı
Semaykuntt Bikbi06 2 gunn önce oldum ilk kan alınıyor zaten negatif gelince iğne oldum o gün içinde riskli olduğu için olmak gerekiyor belirli haftası ise 28 ve 30 dur bu haftaları geçirme sakin 🌸
Bikbi06 MeliSeliMelih doktorum 15 gün sonra gel dedi o da 30. Haftaya denk geliyor işte endişeleniyorum ya
MeliSeliMelih Bikbi06 yok endişelenme bişi olmaz çünkü bebeğe olan bi zararı yok o iğne annenin kanını ilgilendiren bi durum merak etme
Umayasli 34 haftalık hamileyim bende hala iğne olmadım kan veriyorum negatife çıkıyor doktorda sorun yok dedi şuan sanırım doğumda yapacaklar banada iğne.
Umayasli Merveacar97 34 haftalığım bende iğne olmadım henüz sorun olmaz dimi kana veriyorum hep negatif çıkiyor doktor da şuan iğneye gerek yok dedi.
Umayasli Bikbi06 negatif çıkar ise sorun olmuyormuş doktorum dedi bana bende bilmiyordum her ay kan veriyorum kanamaniz falan oldu mu dedi yok dedim sorun yok şuan için dedi