Goknurpinar Merhaba anneler ben yaklaşık 17 gün önce kimyasal gebelik geçirdim, şuan ise yumurtlama dönemim 3-4gecti ve aşırı kasık ağrım ve sol bacak kramplarım oluyor sizde bu durumu yaşayan oldu mu hiç doktora gitmem gerekir mi🙏
Gizemmmmmmkync Goknurpinar Sinemisdemiraggg Ebrulisss Seda0707 kızlar merhaba. Nasıl anladınız kimyasal gebelik yaşadığınızı benim de beta tam iki katı artıyor düşük bir şekilden herkesin 3-4 katıyken benim böyle tam 2 katı olması beni korkutuyor
Ourmiracle Bugun yumurtlama gununuz olabilir. Her zaman hesaplanilan gune gore olmuyor. Testler var lh testleri anca onla anlasilir net olarak.
Sinemisdemiraggg Bende kimyasal yaşadım betamı takip ettim sıfırlanması gerek sonrası 2 ay geçmeden tekrar hamile kaldım göğüs ve kasık ağırlarım Benim de ilk belirtilerim oldu
Ebrulisss Ben iki kere ust uste kimyasal gebelik gecirdim aynisi bendede oldu bi ay dusuk yaptim diger ay yine hamile kaldim yine dusuk yaptim. Bir ah sonrada normel hamile kaldim ucuncude tuttu suan 12 haftaligiz . İnsalalh senin normal gebelikdir hatta inanamadim 2 aylikken gitim dr guvenemedim yine aynisi olacak diye .. arkadasimda aynı senin gibiydi onun normal gebelik olustu ve suan ayni gidiyoruz 🥰🤲🏻 insallah bi terslik cikmaz rabbim dualarini kabul etsin 🤲🏻🤰🏻
Goknurpinar Ebrulisss âmin inşallah ama gerçekten yumurtlama döneminden bu yana kasiklarim ağrıyor olabilirmiyim ki hamile çok yeni geçti yumurtalam donemim
Goknurpinar Ebrulisss benim tahmini 3-4-5 gün geçti yumurtlamadan ama aşırı kasık ağrım var adet olucakmışım gibi ve dün sol bacak krampım oldu acaba hamilelik olabilirmi de çok yeni yumurtlamam geçmedi uzerinden
Seda0707 Ben bir kimyasal gebelik yaşadım ama kimyasal gebelik geçtikten 3ay sonra yine hamile kaldım şükürr Allah isteyen herkese versin insallah 🙏
Goknurpinar Gizemmmmmmkync ben 5 gün geçti doktora gittim ve 7.ci gunde kanamam oldu doktorumu aradım düşük riskin var gel ddi kimisi farkına varmadan adet sanıyormuş
Sinemisdemiraggg Gizemmmmmmkync beta zaten 2 günde 2 katı artar hatta %60 dan başlayarak 2 katına kadar çıkması gerekiyor
Sinemisdemiraggg Gizemmmmmmkync yok canım hangi doktora sorsan 2 katı der bu Bilgi heryerden yazar merak etme