Betlhalk Merhaba anneler gebeler 👋 39+3 haftalık hamileyim 2 cm açılmam var ama sancım yok sadece bel agrım var sancı olmadan da açılma devam eder mi ? Ya da 2 cmden sonra doğum ne zaman başlar acaba ? Bu durumu yaşayan var mı acaba ?
hulya_sncr47 Betlhalk 38+1 günlük ne nişan ne suyum ne açılmam var arada karın boşluğum ve bel agrısı oluyor vajinalda kasılmalar 😑😩😩😩
Betlhalk Halimer ben hiç bişe hissetmedim hissedecek bişe olduğunu düşünmüyorum sadece kasıklarımda batma şeklinde agrı oldu dün bugün gittim 2 cm dedi
Betlhalk hulya_sncr47 benim 38+4 den beri sadece bel agrılarım var bence biraz daha beklemelisin bu hafta sonunda başlayabilir agrılar falan kimisinin de 40 haftaya kadar hiçbişe olmuyormuş
hulya_sncr47 Betlhalk vala bilmiyorum cnm bebek 33 haftadan beri kanalda karnım az düşmüş kim görüyor bu hafta Doğum yaparsın diyorlar da kısmet ne zaman gelir Allah bilir sağlıklı gelsin de sabır ederiz artık 🤗🤗
Betlhalk hulya_sncr47 etraf çok biliyor bnm göbeğim baya düştü bana da aynısını söylüyorlar hala bi değişilik yok bekliyoruz yapacak bişe yok 🙏