MiranEfeninannesi Kızlar alışveriş listelerinizi atar mısınız varsa ? Bebeğim için alışverişi bitirdik ama kendime başlamadım bile. 30. haftaya geldik. Listelerinize bakıp eksiklerim varsa onları eklemek istiyorum 🥰 Sağlıkla gelsin mucizelerimiz 🤰🏻
SofiB MiranEfeninannesi liste değil ama tecrübeyle sabit size göğüs ucu kremi ve anne sütü arttırıcı çay tavsiye edebilirim kullandıklarım lansinoh ve humana still tee
Damlahtp SofiB birşey sorabilirmitim bu humana çayı doğumdan sonramı içtiniz yoksa hamileykende içiliyormu
nisotti Valla ben 30 haftaligim. Kiyafet kismi bitti sayilir ama sampuan deterjan pisik kremi ..heeepsini bugun sabahtan oturdum aksama kadar arastirdim. Alcam onlari da
MiranEfeninannesi nisotti Bende 30 haftalığım kıyafet banyo bakım bitti sadece kalan şeyler kendim için olanlar bir de bebek arabası ama eksik illaki çıkar diye herkese sormak istedim 😊
SofiB Damlahtp ben doğum gerçekleştikten sonra içmeye başlamıştım öncesinde başlanabilir mi bilmiyorum açıkçası yanlış yönlendirmek istemem doktorunuza danışmak en doğrusu
MiranEfeninannesi minnie123 İhtiyaç liste bölümünü biliyorum. Her yerdende bulunabiliyor ihtiyaç listeleri. Ama tecrübeli annelerden fikir almak daha mantıklı bana göre. Siz o bölümü kullanabilirsiniz 😊