zenan8 Hemen hemen bir aydır ishal oluyorum sadece sabahları . Doktora gittim ultrason da baktı herşey yolunda dedi. Aradan iki üç hafta geçti hala oluyorum . İlaçtan kaynaklandığını düşünüyorum . Böyle olan var mı aranızda ne yapmam gerekiyor.
Defneninannesi19 zenan8 kullandığınız demir ilacı ve varsa enfeksiyon için antibiyotik neden olabilir benim ilk hamileliğim de böyle oldu reflör şaşe diye bir ilaç kullandım hamilelik boyunca ilaca devam ettim geçiriyor o
oykuduru21 zenan8 bende bu hafta sadece sabahları karın ağrısı ishal yaşıyorum üşütmeye bağlamıştım 😏
Kedianasi zenan8 ay ne çektim ben o ishalden amipli dedi doktor suyu bile kaynattip içmiştim o dönem ilaclarimi teker teker kestim vitaminler dahil magnezyum dan kaynaklı olduğunu anladım onu içince ishaldim
Defneninannesi19 Defneninannesi19 decavit ve magnezyum ilacı var magneruim mi ne adı onlar da yapıyor yani sizin ki büyük ihtimalle ilaç kaynaklı
Dndulgr zenan8 ben de buna başlayınca oldum bi süre. Sonra bıraktım. Doktorum içindeki magnezyum dan olabilir dedi.
Defneninannesi19 zenan8 anladım bana doktorum önerdi eğer verirse kullanabilirsiniz hatta kızım diş dönemi ishal olunca da çocuk doktoru verdi ishal için reflör şaşe bende bir türlü çözüm bulamamıştm o ilacı kullanınca rahatladım
zenan8 oykuduru21 içtiğimiz ilaçlardan her halde İnşAllah bir an önce düzelir . Şuan bol su içmekten başka yapacağım bişey yok sanırım 🤕
orkide21 Ahh canım benim de 1 aydır böyle geçmek bilmiyoröElşikle akşam yemeklerinden sonra ateş basması guruldama ve ishal geçmiyor sen kaç aylıksın
orkide21 zenan8 oladabilir dedi senin kaç haftadan beri var guruldamyala mı oluye yemekten sonra mı benim gibi
zenan8 orkide21 ben gece yatmadan önce ilaçlarımı içiyorum sabah kalkarkalkmaz ishal oluyorum. Sonra gün boyu hiç olmuyorum guruldama da yok
Fatmaevin Ah canım bende öyleyim hemen hemen 1 aydır günde 4 defa cıkıyorum mahfoldum 27.haftama girdim