Merhaba kızlar ....
Bu Bebişin geleceği yok diye diye sonunda bebeğime 40+1 haftalıkken 19 Mayısta kavuştum 🙏🏻💖😀
Hemen anlatmaya başlıyorum... Ben yurt dışında yaşadığım için , annemi yanıma getirttim. Fakat süresi kısıtlıydı. Hergün devamlı bu çocuğun gelmeye niyeti Yok ! diyor... ardından da “biz ne yapsak boş onun da bir zamanı var “ diye diye beni streslere soktu 😣 Bir öyle bir böyle söylemesi yetti zaten.Neyse gel gelelim 18 Mayıs günü kafama koydum. Dedim sabah çıkıp akşama kadar yürüyeceğim 😅 Pek de öyle olmasa da o gün 17 bin adım attım. Kasıklarım da onun acısını hissettim ama elimden geleni yapmam lazım dedim kendi kendime.. Yürüyüşten sonra sıcak suya girip duş aldım. Eşimle annem de tabi; yorma kendini , zamanı gelmediyse ne yapsan boş diye olumsuz konuşuyorlardı.. Bende dedim kızımın takviyeye ihtiyacı var 😂 Ve sonra abdest alıp Yasin okudum. Bol bol dua ettim. Ertesi sabah 8 de düzensiz ve kısa süren sancılar başladı. Dedim bebek bugün gelicek sanırım 🙈 Kalktım çayı koydum kahvaltı edeyim dedim, o ara annem de uyandı dedim bebek gelicek sanırım.annem de yataktan heyecanla kalktı ben hazırlarım sen hazırlan dedi... ardından sancılar sıklaştı... bir çay içiyordum sancı gelince ayakta tur atıyordum... 😂😂😂 oturunca daha çok acırmış. Ayakta olunca hafifletir bilginize... benim kocam da o kadar rahat kiii ordan sesleniyor “ sakin olun “ diye 😳 Ulan benim kemiklerim sızlıyor sen nasıl sakin ol diyebiliyorsun😪 Beni sinir etti yani o haldeyken... Sancılar sıklaştı tabi. Taksiyi çağırdık. Arabanın içini inlettimmm ağrıdan. Sancılar geldikçe yemin ederim... la ilahe illlallah çektim. Allahım yardım et bana.... ayetel kursi okuyabilecek gücüm bile yoktu yani o kadar kötüydüm. Hastaneye gidince açılmama baktılar 6 cm açıklığım vardı. Hemen doğum odasına gittik... Benim ağrım çok olduğu için epidural versinler dedim. Anestezimuzmanı geldi ama ebe geri yolladı. Doğum başlamıştı artık.... daha sonra işşş benim ıkınmaya kaldı. 3.cü güçlü ıkınmada bebeğin kafası çıktı ama ıkınma dediler. Kaldım öyle 😨 bacaklarımı tutup geriye çektiler. Sonra benim ıkınmam tekrar gelince.... ve o muhteşem rahatlama 😍😍😍
Bebeğim geldi sonunda .... yarabbim çok şükür dedimmm 🙏🏻💕 toplam 45 dk sürdü... 3 kg ağırlığında ve 49 cm boyu. Doğumum da toplam 5 kg aldım. 58 kg ile hamile kaldım. 63 kg ile Doğuma girdim. Bugün öğlen geldim eve tartıldım. Tam 58 kg geldim 😍 Yani kızlarrrr önemli olan sizin sağlıklı beslenmeniz. Ben hamilelik boyunca yürüdüm hergün ve hamilelik egzersizi yaptım. Hatta hastanede ki ebelerin hepsi tebrik etti nasıl çok çabuk doğurabildin diye 😂 Eşimde anlatıp durdu hamilelik sporu yaptı dedi 😅 velhasıllll benim de Doğum hikayem böyle.... Allah’a emanet olun 🙋🏻♀️