2bebekbirana Mzmz43 Yanlış anlamayın karışmak gibi olmasın ama şaban ismini gerçekten koyacak mısınız?
Mahir Mzmz43 sadece şaban koy bence koycaksan uyum saglamiyor bence canim yanlis anlama ama tek basna daha iyi 🤷♀️
Buseyvz Mzmz43 yanlış anlamayın ama eski isimlere her zaman modern isimler uymuyor illa şaban olacaksa tek olsun bence de.
Mzmz43 Evet Eşimin babasinin ismi ve istiyorlar .. bende ileride kendisinin kullanabileceği bir isim koymak istiyorum yanina NefesDeniz
Mahir Mzmz43 ay bacm yanls anlamada nekadar tuhaf insalar bilmiyolarmi cocugun ilerde ismi icin sorun yasayacgni illa koycaklar yani
NefesDeniz Mzmz43 Peki ikinci ismi şaban olamıyor mu ilk ismi sizin yazdıklarınızın hepsi çok güzel..bu arada şaban da asla kötü bi isim değil sadece bir büyüğün ismi olduğunu anladığım için sordum sakın yanlış anlamayın. Yağız ve Eymen çok güzel isimler
snm1- Mzmz43 sizinde babanız var sizinkinide koyun o zaman nefret ediyorum böyle baskı yapmalarına tasıyan sen zorluğu ceken bakacak olan sen isim söyleyen onlar hiç koymama şansın varsa o ismi koyma kırılan kırılsın
Temmuz7 Mzmz43 eşinizin ismi ne bence eşinizin ismini takın daha iyi 🤷🏼♀️ Büyüyünce çocuk asla kullanmaz bencee
Canankalp Mzmz43 o kadar da kötü değil ismiyle gelsin ikinci isim olarakta uyumuna değilde de senin sevdiğin bir isim olsun canım benim fikrimce
Mzmz43 NefesDeniz evet kötü isim değil sadece bugüne kadar dalga konusu olduğu için yanlış empoze edilmiş insanlarımiza .. yok ilk isim öyle koymak zorundayım..
haziranin25i snm1- açıkçası erkek bebeğimiz olmus olsaydı Yusuf Rıza koyacaktık. Hem kocamın hem benim babamın ismi.. Ailelerimize söyledik bu kararı her ne kadar hoşlarına gitse de her birey kendi ismiyle yaşar tepkisini aldık.
NefesDeniz Mzmz43 Olsun sizinde anne olarak içinize sindi ise gayet güzel..evet yıllardır filmlerden dolayı böyle bir algı oluştu ama o filmlerde ismi taşıyan sanatçımızda çok başarılı öyle düşünmek lazım. Dilerim adı ile yaşasın oğlunuz
bgmkra Mzmz43 bence hiç bir zorunluluğun yok. Kendini mecbur hissetme. Koyacaksan da ikinci adını koy. Kendi babanın adını koyuyor musun da ona zorunlu hissediyosun. Çocuk sizin,siz karar verin
Quebonita 18 yaşına geldiğinde ilk işi ismini değiştirmek olacak çocuğu zahmete sokmayın.. Şu eskilerin de kendi isimlerini koydurma merakı beni bitiriyor, çok lazım sanki isimleri.
ZerrinSan Küçük çocuklar çok zorba oluyorlar bu yüzden çocuğunuz okul çağında büyük sıkıntılar yaşayacak. Bunu göz önüne alın. İlla koyulacaksa 2. İsim olarak koyun. Çünkü her yerde ilk isimle hitap ediliyor.