Nhl_gndm Kizlar Bugun bebegim hic durmadi nerdeyse nefesim kesiliyor felaket bi nefes darligi var sanci vs yok ama asiri haraketi var sizce dogum belirtisimi
[silindi] Nhl_gndm hayır doğum belirtisi değil fırlamalık belirtisi anne karnında neyse doğunca da öyle oluyorlar
Zeynep_cagdas Ya sizin de hareket ederken karnınızı geriyor mu? Yani sert oluyor gibi ama kasılma değil, kasılmayı biliyorum nasıl olduğunu. Sanki bi taraftan diğer tarafa geçiyor geçerken de geedire gerdire geçiyor gibi 😂😂 anlatamadım galiba 😂🙈
Nhl_gndm Zeynep_cagdas yok yok cok net anladim aynen oyle oluyor helede bazen poposunu bi dayiyor karnima allah sabir versin 😅😅😅
Sibelkursat Zeynep_cagdas ayni dert bende de var kuzum yer değiştiriyor galiba o esnada çok sert oluyor karnim😁
Zeynep_cagdas Nhl_gndm ya aynen neresi bilmiyorum da 😂😂 mesela öyle gerdirip yer değiştiriyor ya yerini değişince bir rahatlama oluyor karnımda anlatamam 😂
Nhl_gndm Zeynep_cagdas valla bunlar icin son 1 günüm yarin son gun bakalim cuma gunu yatışım yapilcak
Zeynep_cagdas Nhl_gndm yaaa allahım çok heyecanlı 🥰 kaç haftalık oldun canım. Sezaryen mi olacak yoksa suniyle mi başlatacak doktorun
Zeynep_cagdas Nhl_gndm inşallah canım, sağlıkla kavuşursun yavruna 🤲🏻 ne güzel hasret bitiyor ve büyük buluşma çok yakın🥰