Seyda08 Hamilelikte yuzunun sag tarafinin sola dogru kaydığı olan oldumu 🙄 iki gundur sag dudagim falan sola dogru kaydigini hissediyorm sag gozumu tam kapatamiyorm sanki hafiftn var bunlar ama korkamaya basladim. Boyle bsey yasayan oldumu
Deletedmom15 Seyda08 canim en kisa zamanda doktora basvur bu 3. Hamileligim ama hic oyle bisey yasamadm bilgm yok
Cemrreedemirci Seyda08 yüz felci tanımlıyor gibisiniz çevremden duymuştum. Acil bir durum vakit kaybetmeden doktora gidin ki kalıcı olmasın
zenan8 Seyda08 acil doktora git soğuktan kaynaklan bir durum olabilir yüz felci olabilir Allah etmesin . Hiç bekleme doktora gözük
Havvaozgur Merve5454 hap vermişlerdi günde 5 taneyle başlayarak 10 günde 1 tane indirmişti birde göz damlası
Naaz Seyda08 yüz felci geciriyirsun sakin bekleme hemen dr git tedaviye başlaman lazım Allah korusun iyice kayabilir ve yüzün o sekilde kalabilir. Sürekli sıcak tut evde bile boynuna yüzüme atkı sar sıcak su torbası koy balon sisir sakız çiğne zaten ilaçda veriyorlar ama gebelikte nasıl oluyir bilmiyorum. Gec kalma sakın