miniginannesi26 Gizemaltnr bence yeterli ama bu beslenme programını sağlık ocağındaki ebe söylemişti bana onada bir sorsanız ❣️
nazargrmn Gizemaltnr elbette kalsıyum hem kemık gelısımı hemde sizin kuvvetli olmanız adına sık sık tuketın
miniginannesi26 BebegimleYeniHayat_34 bende 22 de o kadardım bence bu sınırlarda olması normal ki bana önde gidiyor demişti
BebegimleYeniHayat_34 miniginannesi26 şimdi bu hafta itibariyle daha çok artış göstericek dediler hatta
Kelebek97 miniginannesi26 Bizde 35+6 da gittiğimizde 2900 gram 46 cm çıktı minik incim. Yarın kontrolümüz var bakalım kaç kg olmuş 😊😊
Kelebek97 miniginannesi26 Aminn kuzum. Hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin 💙
Birminiginannesi miniginannesi26 maşallah ben en son 16. Haftamda gittim soylemedi şuan 21 haftalıgız haftaya gidicem inşallah soyler
miniginannesi26 Birminiginannesi sütü balla yada pekmezle karıştırıp içebilirsiniz öyle olur bence deneyim bebiş için ❣️
Enfal Kızlar suyu fazla olan çıktımı neden fazla oluyor acaba kötü biseymi bu doktor sorun değil dedi şeker testi yaptıracağım nasıl normale döner acaba 25 haftalık gebeyim bende