Sibelkarakaya @miniginannesi26 maşallah 🥰 Haftamda kontrole gittiğimde 2735 ti bebeğimm bakalım bu hafta yine gidicem 38. Haftama girdim daha yeniii biraz daha kilo almışş gibi hissediyorum 🙈😇
miniginannesi26 Sibelkarakaya ya maşallah valla ben çok mutlu oluyorum böyle sağlıklı haberler alınca ❣️
miniginannesi26 Buseyvz benimkide öyle diyor bugün şeker yüklemesi yaptırdım bide sizde halsizlik falan oldu mu yaptırdınız mı ❣️
Buseyvz miniginannesi26 maşaallah sağlıkla gelsinler inşaallah 🤗 doktorum bana baklavayla test yaptırdı onda da sorun çıkmadı zaten, siz de o suyu içince mi halsizlik oldu yaptıran arkadaşlar öyle diyordu çünkü.
miniginannesi26 Buseyvz evet çok halsiz geçti bugün demekki normalmiş böyle olmam 😂 cinsiyetiniz ne bu arada
Buseyvz Enfal maşaallah bebişinize ben de bizimkini çok sanıyordum doktor daha da ileride olmasın vs diyince o zaman aynen devam 😂
Enfal Enfal 😂 aslında normal besleniyorum süt çok içiyorum suyu fazla çıktı şeker testi yaptıracağım benimde kızım olacak boyu kaç cm :)
Buseyvz miniginannesi26 Ayy bizimki de öyle şimdiden her şeyi hazır ilkin heyecanı farklı oluyormuş eşyalarını falan seviyoruz kendileri gelse demek ki 😂