Merve8494 Merhaba anneler doğum yapmış ilk üç ay bebeğini sünnet yaptıran var mı süreç nasıl geçti daha mi kolay oldu sıkıntılarınız cıktı mi bez bağlarken sıkıntı yaşadınız mi bilgilendirirseniz sevinirim
minnakmina Merve8494 ben yaşamadım ama erken sünnet olan bebekler daha çabuk iyileşiyor fazla kıpırdayamadıkları için bazıları dogumdan 3 gün sonra bile yapıyor
Kaderimm Merve8494 tatlım kırkı çıkmadan yaptirmak en makbulu çok çabuk iyileşiyor ve çok rahat geçiyor ama bildiğine göre 6aydan sonra öneriyorlar eğer kırkı çıkmadan yaptirmadiysan
dermus Merve8494 benim arkadasim dogumdan 1 gun sonra sunnet ettirdi 2 gun kaldi hastanede hemsireler ilk gun kontrol etmis oldu bebegi. Bebekken cabuk iyilesiyormus bezlerken sikinti yasamadi hatta cabucak iyilesti, bende hastaneden cikmadan yaptirmayi dusunuyorum.
Merve8494 dermus@paradise1509#11775241 Kaderimm teşekkürler yorumlarınız için internette de öyle okudum daha kolay ve çabuk iyileştiğini bakalım artık doğuma 2.5 ay var doktora gittiğimde konusucam çabuk iyilesiyorsa rahatlık olur zaten
1maviyol Allah izin verirse biz de ilk günlerde yaptırmak istiyoruz, hem anne hem bebek için en rahat zaman ilk günler ☺️
paradise1509 Biz doğumdan 3 gün sonra yaptık, bizim böbreklerde büyüme vardi çişini yapmıyordu, sünnet olunca rahat rahat yapmaya başladı, hemen iyileşti, hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Gunsss Biz de iki aylık olduk doktor kontrolümüzde bu ay içinde yaptırabileceğimizi ve çok çabuk iyileşecekğini söyledi yaptıracağız inşallah
Nergisnergis Bende yaptırdim ilk çişini yaparken sadece cok ağladi sonrasinda hic bi sıkıntı yaşamadık allaha şükür. Bezini bağla bezinede vazelin sür yapişmasin dedi bana başka hic bir şeye gerek yok pansumana bile dedi ve gercekten olede oldu. Bezi pipiye yapiştirmadiğiniz sürece en dazla 12 saat sürüyo sıkıntı okadar bidaha normal hayata dönüyorsunuz.
Merve8494 Nergisnergis valla çok iyiymiş bu kadar hızlı iyilestiklerini bilmiyordum hastaneyle konusucam gittiğimde iyice kafama yattı artık
vititer Uzmanlara göre o kadar minikken yaptırmak sağlıklı değilmiş. Ben de yaptırmak istiyordum ama vazgeçtim. Biraz araştırın benim önerim.
funda84 Merve8494 canım ben doktora sordum. Sünnet için en ideal dönem, bebeğin emme veya solunum problemleri gibi hayati bir sorunu yoksa doğumun ertesi günüdür demişti.Memorial Hastanesinin sayfasında da aynı bilgi yer alıyor.
Merve8494 funda84 internette de aynı dediğin cümle yazıyordu düşünüyorum bakalım özeller sünnete ne kadar ücret istiyorlar acaba onu konusucam yaptırmayı düşünüyorum
Deletedmom95 Merve8494 ablam 3 ayllıkken yaptırdı ve suan çok mutlu yaptırdığına. Eğer çocuğun aklı erdiği zaman yaltırsa idi psikolojik bir travma olabilirdi. Ayrıca yürüdüğü için vs de iyileşme süreci biraz zaman alabilirdi bakımı falan zor olurdu. Ama bebek iken olduğu için yattı sürekli zaten bebek çabuk da iyileşti