Anne18 Rabiacaliskannn ben yaptım ailesi arası harika oldu valla güzel bir anı hatta pastamıda kendim yapmıştım
prensesimolacak Melegimveben canım 2018 de post paylaşmışsın hamilelikte kediden enfeksiyon kaptım doktor aldır diyo diye noldu sağlıklıca doğdumu😊
Ayseozmenucar Rabiacaliskannn hatıra amaçlı abi ablasına balon patlattım.biz anne baba olarak biliyorduk🙂sevimli bir hatıra oldu ev ortamında
haziranin25i Rabiacaliskannn ben yaptım. Aile arasında küçük bir organizasyonla 😎 Temmuz ayında öğrenmistik vakalar bu kadar arşa çıkmamıştı 🤭
Danlacan Anne18 maşallah ben daha kek yapmazken millet neler yapıyor 😅 🧿😱 kaç saatte yaptınız bunu ve ailede pastaneci var mı
Hacer5454 Rabiacaliskannn yapmadım hiç iki kızım var. Bunda yapıcam aile arasında. Tatmak istiyorum bu duyguyu açıkçası. İnş Rabbim nasip eder.
duyguanneoluyorr Rabiacaliskannn bnce güzel Bir hatıra olarak kalıyor balon bile patlatmak yeter bence birkaç fotoğraf güzel bir anı
haticeD08 Rabiacaliskannn Benim ve eşimin ailesi yanımızda değildi oğlumun cinsiyetini öğrendiğimizde. Whtsap üzerinden görüntülü arama yaptık annemlere, teyzemlere kamera açtık balonumuzu patlattık yine öyle yapacağım çok abartmadan bence hoştu😅
Begm Rabiacaliskannn yaptım annem eşim ve kardeşlerim ile evde pasta börek yaptık süsledim balon patlattık başka kimseyi çağırmadim
zuleyka Rabiacaliskannn yapmadim😁 sevenler yapabilir ama bana saçma geliyor. öyle şeylerle uğraşmayı sevmiyorum. ama yapanları da kınamıyorum😁 biraz bakış açısı ve tercih meselesi