Esros Merhaba kızlar Haftaya carsamba günü regl günüm. Pazar gününden beri hafif mide bulantısı, kaşık agrıması (sol taraf), göğüs büyümesi ve hafif agrı var. Sizce ne zaman test yapmalıyım? 🤗
Gizem2312 Esros ben de burda durayım. Benim de 5 gün kala yaptım ama negatif çıktı. Doğruluğundan emin değilim. Bakalım ne diyecekler
midekoruyucu Esros Gizem2312 kızlar ben adet olmam gereken gün normal testte 2 çizgi görmeme rağmen erken gebelik testinde tek çizgi görmüştüm moralinizi yüksek tutun adetiniz geçtiği gün veya o gün kan verin kesin sonuç alın 🤷🏻♀️ Ama burda bazı yorumlar okuyorum adet geciktikten 2 hafta sonra pozitife dönen var. İnsanın kafası da karışıyor. Umarım herşey gönlünüzce olur 🥰
Esros mommyjean Yurtdisinda yasiyorum, istedigim zaman kan Verme gibi bir imkanim yok diye biliyorum. Gebelik testi sonuc gösterir mi acaba pzartesi günü yapmış olsam🙄
mommyjean Esros beta hcg 30 üstü olursa idrarda gözüküyor muş buradan Bi üye demişti. Test yap 2 gün kala çıkar.
Sunn Esros yurtdısında kan testleri pahalı oldukları icin saglık sigortaları doktorların yapmasını istemiyor hamilelikte bende sormustum doktoruma kan testi asla yapmıyoruz dedi idrar testi yapıp ogrenebilirsiniz dedi turkiyem gibisi yok 😔