Elife1-- Merhaba ben daha önce idrar testi yaptırdım negatif çıktı bugünde kan testi yaptırdım sonuç 7.2 referans değeri işte 0-10 du ne anlama geliyor
Berfin2121 Elife1-- canım bende bugun kan testi yaptım referans 0.5,4 degerler ise 0.100çıktı 🙃 gebe degilsin dedi doktor
Duygukocc Elife1-- referans değeri 0-5 oluyor 5 in üstünde çıkarsa hamile sin oluyor bi doktorla görüş canım birkaç gün sonra tekrar kan alıcaktır senden değer yükselmişmi diye
mercimeginanne Elife1-- 0.001 - 2 - 0.50 falan gördüm negatifken. Büyük ihtimal sizinki yeni gelişen gebelik ama gene de 2 gün sonra tekrar kan verin
Duygukocc Berfin2121 benimde önceki testlerimde hep sıfır çıkardı.Kan testi yaptırdım 0.100 çıktı doktor hamile değilsin dedi 1buçuk hafta kadar bekledim tekrat yaptırdım 5575 gibi bi rakamdı çıkan 4-5 haftalık hamileydim yani 0.100 çıkan zamanda hamileymişim
Elife1-- Duygukocc teşekkürler canım yarın sonuç almaya gideceğim ama ben bekleyemedim 🙈 inşallah öyledir
Benur Elife1-- canin ayni durum bendede oldu adet donemi yaklasinca yukselmesi normalmis varsa idrarda cikiyo