Ist3434 aynen bizim de genetiğimiz çok dandik bu konuda hem tansiyon hem şeker sıkıntısı var genlerde..şöyle çıktı rutin kan alınırken az bi tsh sorunu yaşadım düşük çıktı değerim aşkın hoca beğenmedi sonucumu bu aralar muayeneye geldiğinde sık sık kan alacam senden dedi tamam dedim bende rutin kan alırken şekere de bakıyordu açlık yüksek çıkar oldu. Bi süre evde ölçmeye başladım aç tok şeklinde baktım baya yüksek, diyet başladık ama açlık şekerim düşmedi hiç en son endokrinolojiye yönlendirdi aşkın hoca ben de medicana hastanesinde Aydoğan Aydoğdu hocaya gittim insüline başladık öyle. Allah gerek göstermesin ama eğer çıkarsa şeker sıkıntınız Aydoğan hocayı da öneririm o da bir Gatalı🤭😂 bebeğim sapasağlam doğdu hamdolsun her iki doktorumun sayesinde baya takip edildim Aydoğan hocaya da telefondan ulaşabildim mesela o da çok kaliteli birisi. Aşkın hoca 3 güne bir çağırdı ama hiçbir şeyden ekstra para almadı benden, tek ekstra verdiğim para detaylı ultrasondu o da 400 küsürdü olsun şimdi 500. Sinan Tan yaptı detaylıyı da ondan da baya memnun kaldım. Benim sıpa baya uğraştırdı adamı😂3 güne bir gittiğimde sık sık alınan kanlardan, muayenelerden ve nstlerden asla para almadılar ekstra olarak.