Chucky maviscik77 orası biraz daha uygun buraya göre. Burda her şey dahil hiç bir şeye para vermiyorum 😊
Birmelek54 Srhtzlyh bende aynı etimesgutta oturuyorum A Life Hospital hastanesine gidiyorum 17 haftalığız 🙋🏻♀️☺️ Eşiminde TSK indirimden anlaşması var ama daha sormadık fiyatları.hangi doktora gidiyorsunuz ☺️
Srhtzlyh Birmelek54 tsk kimliğinizi göstererek 95₺ muayene olabilirsiniz😊 Alptekin Alagöz’e gidiyorum sizin doktorunuz kim?
Birmelek54 Kelebek97 aselelif06 evet bende o doktora gitmiştim gerçekten ilgisiz alakasız buzdolabı gibi hiçbirşeyi anlatmıyor lafı ağzından cımbızla alıyorsun hiç memnun kalmadım🙄
aselelif06 Birmelek54 nida hanımdan bahsetmiyoruz sanırım erkek olan ilgisiz galiba ben nidadan çoook memnunum cidden bugğn gittim 20 dk bebege baktı nazlattı çok iyiydi
Nehirckn Sibel88 ozel odaniz varmi diye bende sordum bebek dogduktan sonra halkla iliskiler bolumune basvuruyormussunuz ordan sira gelirse bi ihtimal sansa bos oda olursa veriyorlarmis oda bir ihtimal yani kesin degil
Zuys Mutlumklnc ben de 36+5 deyim bu zamana kadar çok memnun kaldık doğum sonrasınıda paylaşırım istersen
Gardenya7 pilavustutavuk bence de Deniz hoca çok tatlı🧿 darısı bu doğumlarımızın başına inşallah onlar da kolay olur
Birmelek54 Kelebek97 canım ben bugün lokman hekim hastanesine gidiceğım burası bize daha yakınmış bakalım bugün ilk gidişimiz Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın.Ve en önemlisi bugün cinsiyetini öğreneceğiz 😊😊
pilavustutavuk Bussrayaren aynen öyle. Ama normal doğumdan sonra tek kişilik odada kalmıştım. Oda ücreti ödedim Hastaneden çıktığımda.
Havva_karakayaa7 Cemrece Antalyada Yaşıyorum Ama Bebegimin Kalbinde Sıkıntı Olduğu Icin Ankarada Doğum Yapmam Gerekti 😓 Geldik Ankaraya Bekliyoruz 36+5 Olduk Başkent Üniverstesinde Doğum yapicam
Cemrece Havva_karakayaa7 Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin dua edin bolca ben de edicem sizin icin ❤