Slna Melikeakkc valla ben takipli hastasiyim onun inan hic boyle bi tutumla karşılaşmadım. Aksine sohbet eder hal hatır sorar bi sikayetin var mi diye sorar ilgilenir
Melikeakkc Slna gece nöbetini zorla türüyor heralde. Yada başka doktordayız diye bu şekilde bilmiyorum artık
Asdasdddd nesibe_baris Ben ilk doğumumu gazide yaptım hocada çok memnun kaldım şimdi ikinciye hamileyim yine gaziye gidiyorum
nesibe_baris Asdasdddd çok şükür ya Ankara’da 3 gün bir başka hastanede yattım çok kötü şeyler yaşadım çok korkuyorum öyle olmasından ama doktorlar çok iyi çok tatlı için rahatlıyor öyle olunca
HaleErhan aselelif06 bende nida hocaya gidiyorum kontrollere ama kararsızım orda dogm yapıp yapmamakta 🙄
Asellimamaden Cemrece Mamak’ta yaşıyorum canim 4 buçuk aylık hamileyim doğum paketi aldım koru hastanesi den gayet memnunum
Asellimamaden Asellimamaden 5250 canim bütün testler dahil ayrıntılı ultrason hariç bı koru has Sincan
Mekselinda meri_2015 yorumlarınızı takip etmeye çalıştım. 22 haftalık hamileyim hacettepeyi arıyorum hat sürekli düşüyor santraldeki bey Özgür hoca riskli gebelikte diğerleri almaz haftanız olduğu içim belki o kabul eder dedi ama ben ulaşamıyorum bari siz bana bilgi verin lütfen etlik zübeydede çıldırıcam ben artık 😔
meri_2015 Mekselinda canım istersen ben sana Özgür Özyüncü hocanın sekreterinin numarasını vereyim durumunu bi izah et belki yardımcı olurlar ama bilemiyorum da belki olumsuz yanıtta verebilirler her cevaba hazırlayın kendinizi olur mu 0(312) 305 19 98
Dorugum_silam Cemrece evet nasipse haftaya dogumum orda olacak bu ikinci ilk dogumumu da orda yaptim dogum 9bin tlmis sgk lilara benim saglik sigortam var dogum teminatindan karsilanacak muayenelerde 15 tl oduyorum tahlillerde odeme yapmıyorum
Slna Melikeakkc bilemiyorum canim… bisey diyemiyorum.. çünkü ben , bana karşı en ufak bi negatifligini sezmis olsaydım direkt doktorumu değiştirirsin hic düşünmeden. Içimde bi can taşıyorum neticede herseyini bilmek öğrenmek en büyük hakkim🤷♀️ senin doktorun kim?
Makikuba Elif3406 yaptirdim ben canim. Çok şukür iyiydi degerlerimiz. Üçlü, dörtlü testi ve tetanoz aşısını yaptirmadim ben de. Bir de şeker yüklemesini tokluk istedi sadece Fatma hoca, onu o şekilde yaptırdım.
Elif3406 Makikuba şeker testini istemiyor mu canım fatma hanım? Bende o konuda kararsızım çünkü fatma hanım ne derse onu yapıcam açıkcası