Tugceasel_ Ebruuka evet detaylı ultrason raporlarında yazıyor şeker veya herhangi birşeyim de yok sadace doktor iri bebek dedi normal doğumda düşünmediğim için bir sorun arz etmiyor sadace bu ay daha az kilo alması gerekecek o kadar
Eenn41 Duygukocc evet yani benimde bebeğim kilo almıyo eskiden çok takıyodum ama şuan vitamini gidiyordur diye düşünüp meyveye çiğ kuruyemişe ağırlık vermeye karar verdim
Eenn41 Mihrima kaç haftalık doğdu benimde erken doğum riskim var 31.haftamdayım bebek 1600 doktor çok zayıf diyo doğurmamaya bak doğarsa küvezde çok uzun kalır diyo
Mihrima Eenn41 34 haftalik doğdu 1.900 gr di canım. ALLAH zamanında hayırlısıyla kucağına almayı nasip ETSİN kuvezde kalıyor gerçekten çenesi vs gelişmemiş oluyor zor bi dönem oluyor he şu zamanda daha zor inşallah hayırlısı olur sürekli yat bence
esraizmirli ilknirvanam123 en son 15+3 te gitmiştim 166 gr dı salı tekrar kontrolüm var o zaman 19+3 günlük olucaz nasipse ☺️Sizin bebiş kaç gr ☺️
esraizmirli Oznuryener19 eveet sade maden suyu içiyorum 1 tane doktorlarda çok öneriyor sizede tavsiye ederim içinde magnezyum var çünkü ☺️
Oznuryener19 esraizmirli Ayy ilk kez duydum bende içeyim bari asitli her şeyden kaçıyordum oysa ki 🤦♀️ çok teşekkür ederimmm
esraizmirli Oznuryener19 maden suyundan kaçmayın☺️ Beypazarı tercih ediyorum sizde onu tercih edinn ☺️
ilknirvanam123 esraizmirli ayy çok kararsizim ama kerem var şuan da aklımızda kesim olmamakla beraber:)
Eenn41 Mihrima Allah razı olsun kuzum amiiin elimden geldiğince dinleniyorum ama malum yemek yap bulaşık illa ayakta durduğum oluyo rabbim evlatlarımıza sağlık versin 🤲