esraizmirli Mihrima Hergün muhakkak muz kaşar badem yiyorum birde mutlaka sade aoda içiyorum henüz 18+4 üm oğlum 1 hafta öne geçmiş🤷♀️
Tugceasel_ Mihrima 22+2 haftadayız kızımla maşallah 860 gram 🧿 Muz ceviz bal karıştırıp yiyorum 3 tane haşlanmış yumurta , haşlanmış patates püresi meyve kurusu , iki bardak soğuk süt
Rmeysa_1661 Mihrima muz ve kaşar peyniri aşırı kilo aldırıyor 🤗 süt ve haşlanmış yumurta da badem ve cevizde ama muz ve kaşar peyniri gerçekten iyi 🤗
Mihrima minikcasper çok teşekkür ederim kasar peyniri pek sevmiyorum ama tostta olurmu ki Birde sut gece yatarken içilirmi. Bazıları zararlı diyor ama internette öyle bi doktor konuşması vs. Göremedim ne zaman içmeyi önerirsiniz.
minikcasper Mihrima tostu bilemem canım ben kahvaltıda yiyorum doktora sor bi. Süt gece gündüz iç yeter ki 😃
Ozge20ulu Tugceasel_ benim doktorum arı ürünleri tavsiye etmedi poropolis, bal yeme dedi sende bı sor cnm istersen
Ozge20ulu Tugceasel_ benim doktorum arı ürünleri tavsiye etmedi poropolis, bal yeme dedi sende bı sor cnm istersen
roserosey Tugceasel_ 28haftalığım bebeğimin kilosu 1200 gram 24 haftalıkken 830 gramdı . Doktorum tombik bir bebek olacağını söylemişti bana bu gramajlara rağmen. Sizin minik baya önde haftasına göre, gebelik şekeriniz mi var doktor herhangi bir yorum yaptı mı ? 🌸
minikcasper Deryayurt evet çerezcilerde olan ben normal olanı alıyorum çiğ badem de yenebilir ama ben pek sevmedim ya onu 😏😅
Alpveannesi Mihrima selam benimde 8 gün geride biraz kafama takiliyor. Günde 4 5 tane sigara içiyorum çok stresli geçiriyorum sizin neden kaynaklanabilicegini söyledi mi doktorunuz.
Ssaree Bende hergün iki üç bardak süt iciyordum yatmadan muz yiyordum cerezde yiyordum son haftamdayim bebegimde kilolu biraz son aylarda yemeyi azaltmıştım iki hafta öndeydi hep
Minniemouse89 Tugceasel_ cnm 22 haftada nerdeyse 900 gr cocuk . Biraz faZla gibi geldi bna . Bak Sen de 15 kg Almissin . Seker olabilir sna da yaramis yediklern . Azcik dikkat et seker iri bebek yapiyor ve tehlikeli . 🙏🏻👍🏻🌸
ZehrasMom Çiğ kuru yemiş, sabah akşam süt ama pastörize olması lazım, muz, yoğurt, yumurta, et, balık, kaşar peynir bunları bol bol yersen kilosu gayet iyi olur 😊🙏
Tugceasel_ Minniemouse89 Ben ftness pilates eğitmeniyim 😌 Ne kadar kilo almam gerektiğini biliyorum diyetisyen ve hekimim ile beraber ilerliyoruz zaten sadace iri bir bebek olacağını dile getirdiler düzenli olarak pilatesimi de yapıyorum . Detaylı ultrasonda çok şükür herşeyim yeterli çıktı. 23 üncü haftamda şeker yüklemesi de yaptıracağım inşallah Aldığım bu kiloları doğumdan sonra antremanlarımda veririm 🌸 hiç takmıyorum kiloları yani kolay kolay kilo alan bir insan olmadım hiç bir zaman
Minniemouse89 Bnde 23+3 tüp bebek 4 kg Aldim . Kilo almaya cooooook musaitim ama seker cikinca 9. Haftadan beri Diyetisyen’e gidiyorm . Bebek kilosu olmasi getektigi gibi . Bebege yarayacak kadar yiyorum . Bna fazlasi zararmis 🙈
Duygukocc Mihrima hamileliğimde herşeyi yedim her sabah yumurta kaşar nesguik süt yoğurt büssürü şey yedim 35+6 da 2475 de doğum yaptım yani yediklerim sadece bana kilo aldırdı bebeğime ekstradan öyle kilo aldırmadı ama boyu normalinden uzun doğdu 51 cm
Mihrima Duygukocc maşallah boyu çok iyiymiş gerçekten. Ben ilk hamileliğinde 15 kilo aldım 1900 gr doğdu 34.haftada şimdi iri bebeğim olsun istiyourm aslında. Ama hayırlısı tabiki ilk sağlıklı olsunlar inşallah hepimizinde.
Duygukocc Mihrima bende 14 kilo aldım 😂61 le hamile kaldım 75 le doğurdum doğumdan sonra 72 ye düştüm 1 ay sonra 75 e çıktım 😂3 ay oldu doğum yapalı doğum yaptığım kilodayım 😂yemeyin yemeyin kilolar size kalıyor bebekler hertürlğ kilo alıyor 😂
esraizmirli Tugceasel_ siz nasıl besleniyorsunuz acaba sakıncası yoksa söyler misiniz çünkü bende fıtık var çok kilo almamam gerekiyor 🤷♀️
justwaiting Tugceasel_ evet fazla kilo almışsınız bunun eğitmen olmakla ilgisi yok ben de milli sporcuyum 🤗 bebeğiniz de iri umarım şeker testimiz iyi çıkar 🤗 bu konuların altını hep yorumunuzu görüyorum herkes için doğru olmayabilir bunlar o yüzden söylemek istedim arkadaşı haklı buluyorum 🤗 sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim ♥️