Defnegeninannesi Merhaba 36haftalık hamileyim bebişimin kilosu 2800 şuana kadar herhangibir problemim olmadı ama doktorum bugn plasentada yaşlanma var dedi aynı durumu yaşıyan varmı?bebekte beslenememe gelişememe olucak diye çok korkuyorum😞😞😭
pamuksekerinannesi Defnegeninannesi İlk defa duydum ama 36 haftalık ve kilosu gayet iyi benim yeğenlerim de hep 2500-2600 doğdu normal düşünüyorsan belki beslenmiyor diye sorun olur ama sezeryanla şimdi bile doğursan sorun olmaz bence🤷♀️ Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin İnşallah 🙏
Ebru4178 Defnegeninannesi sigara mı kullandınız ablamda vardı yaklaşık 2800 gibi aldılar 37 haftada plesanta yaşlandığı için bebeği beslemiyordu 2500 kiloya düştü ama gayet sağlıklı sadece doğduktan sonra 24 saat kanına baktılar takma kafana doğsa bile mama falan veriyorlar toparlıyor 🙏😘❤
SerapUGR Youtubeda bir bayan vardı o anlatmıştı 24.haftasında plasnta yaşlanması oldugunu öğrenmiş 1hafta sonrada bebişinn kalbi durmuştu 😪 sizin az kalmış inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. İhmal etmeyin diye yazayım dedim 🙏