Dilek-123 Merhaba anneler suyumun az olduğunu söyledi doktorum havuç suyu yapacağım blanderla posasınıda içiyor musunuz yoksa sadece suyunu mu
Kimkibu Dilek-123 havuc suyunu doktorynuzmu önerdi? Doktorum bana konustugumuzda fazla havucun hamilelikte zararlı olacağını söylemişti ama
Arifcaninannesi Dilek-123 cnm bnm arkadasind şöyleydi havuç suyunu çıkarıp içiyordu maslaah oğlunun suyu yerine geldi
Dilek-123 Kimkibu yok canım doktorum bol bol su iç dedi içiyordum zaten burdan arkadaşlardan öğrendim havuç suyunu
Kimkibu Ipek0z ya bi vitamin dedi a mı e mi ne fazlası düşüğe sebebiyet verir bundan dolayı çok önermiyorum dedi ama hangi vitamindi unuttum🙈
Ipek0z Kimkibu a vitamini çok bulunur havuçta ama bilemiyorum valla buggs bunyy gibiyim ben ama şükür bi sıkıntı yaşamadım 💁🏻♀️ bünye meselesi olabilir🤷🏻♀️
Nursel67 Dilek-123 blenderdan geçiriyorum içine ılık bir bardak su koyuyorum biraz daha çekiyorum blenderdan ondan sonra süzüyorum
Ztrkgul Dilek-123 suyu demedi direk havuc ye hem mevsimi hem de bebegin suyuna iyi gelir suyu tutar dedi