Ebrar3435 Alinamoms ben 11 haftaligim son adetim eylüldeydi dün doktora gitmistm erkek olabilir demişti tahminini söyledi 2 hafta sonra tekrar gidicem hayırlısı olsun inşallah 😇🥰
Melikeeslemm Son adet tarifim 23 Ağustos hayırlısıyla Mayıs’ta doğum olucak ve benimde erkek 😁 Mart’ta doğum yapacak arkadaşım var onun da erkek 😁 ve 4 arkadaşım da hamile onlara da erkek dediler sanırım bu sene erkek çoğunluk 😁 bende kız hissediyordum hep 😘
AycanAycan19 Melikeeslemm bnde son adet tarihim 24 agustos 😄 ama cinsiyetini bilmiyorum ama meraktan da catliyorummm kac haftalikken ogrendiniz suan 14+3 bn
Alinamoms elediyebiri temmuzda hamile kalan kız kardeşiminde oğlu olucak 😂 bence aya bakmıyor genel olarak erkek senesi. Kız çok nadir duydum ben.
Cansugurses Alinamoms bende 12 haftalık oldum salı günü gideceğim inşallah Bi kızım var rabbim hayırlısını versin bunuda kız hissediyoruz kızım tek kalmasın Bi kız kardeşi olsun istiyorum aslında 😊🧿
Alinamoms Cansugurses inşallah 🤲🏻🌸 bende kız hissediyorum ama bu kadar oğlan varken etrafımda bende bu kervana katılırmıyım bilmiyorum. Benim ilk gebeliğim ve resmen saat sayıyorum artık 😂 ama cumartesi gününe sanki 100 gün var daha.
Cansugurses Alinamoms hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatle alırız kucağımıza da erkekmış kızmış ikiside bizim olacak sonuçta 😊😊
Srhtzlyh Elif-bayram2118 bence yoktur çünkü olsaydı hiç yaşları aynı olan kız erkek olmazdı😊 şimdide bi arkadasimla ayni anda hamileyim ikimizinde 14 ocakta doğum gözüküyor benim kızım olacak onun oğlu🤭
Zeycannn Sedaaa1608 yok maalesef dün gittim tarama testi yaptırdım çok ısrar ettim ama doktor çok erken dedi söylemedi
Mervekaraali 36 haftalik hamileyim son adetim benimde mart ama kizim olacak🌸 ama bende hep erkek duydum erkek senesi bu sene