beyza-guven valla bi asagida kasiklarimin orda bi yukarida nerede oldugu belli degil 27 inci haftadayiz
SENA11827 beyza-guven peki göğüs altında hissettiğiniz oldu mu oturamıyorum ben hep orda tekmeleyip canımı yakıyor 😊
Kumruyar @SENA11827#benimde 27 haftalık sol tarafta hep hareket ediyor sağ tarafta cok az hareket oluyor
SENA11827 Kumruyar genellemeye baktığımda erkek bebeklerde sürekli sağ tarafta kalıyor diye okuyorum orda birikiyor bazen 🤗5 dk sonra da düzeliyor
beyza-guven SENA11827 evet oldu olmazmi kemige vuruyo resemen iki buklum oluyodum canimi acitiyodu ozellikle sağ göğüs altima vurduğu cok oldu 😂
Ndmdmr Benim hep sağ tarafımda 29+2 olduk artık karnımın şeklinde bile belli oluyor sağ tarafa toplanıyor belimin sağ tarafı tutuluyor. Annesi solak ama oğlum sağ taraf hastası 😂
94Busra94 Ben cok hissedemiyorum ilk ama bazen pit pit ediyo sag alt tarafimda cok hosuma gidiyo 😌19+3 gunluk oglum😍😍
ali0707 94Busra94 ah o pıtpıtlar aşırı keyifli. Ama büyüdükçe tadı atıyo. 26 haftalık olmak üzereyim vurdu mu bayılıyorum ya sarsıyor resmen sıpa😍
Emine_1214 Benimde sağ tarafımda 34 haftalığız orda toplanıyor orda geriliyor bazen öle oluyor ki böğrümde hissetip gıdıklanıyorum bu sağ tarafıma yattığım zamn oluyor 😁