Ydgrshn Sali gunu kontrolum var 10+3 olcam gittigimde cinsiyet tahmini yaparmi acaba doktorum cok heycanliyim en erken kacinci haftada ogrendiniz
koala06 Ydgrshn Haftada erkek olduğunu öğrendim 20. Haftadayım değişmedi hiç🤗 ultrason cihazının kalitesine de bağlı biraz
Mlkrfk Ydgrshn 10. Haftalar daha erken 😇 bende 10. Hafta da gittim hiç tahmin de bile bulunmadı bebek gelişimine göre belli oluyor üreme organları. 12. Hafta da öğrendim büyük ihtimal dedi ama daha net olarak 16. Haftada belli olur dedi 😇
Zeyyno_ Ydgrshn 13.haftamda öğrendim ama en net 16.haftada kesin dedi ve ilk sylediğiyle değişmedi zaten 🤗
Ydgrshn koala06 Tahmin yapcak mı bakalım her gittigimde renkliyle de bakıyor belki tahmin yapabilir gbi
MaysaBade 14.haftadayım bende çok merak ediyorum ama pandemiden dolayı da çok gitmek istemiyorum hastaneye 16.haftayı beklemeyi düşünüyorum . 12.haftamda gitmiştim en son doktor bişi demedi
Ydgrshn MaysaBadebende sık gitmek istemiyorum ama bi tedirgin oluyor insan bi sıkıntı varmidir acaba diye bide daha cok yeni bundan once bir dusuk yaptim o yuzden cok korkuyom kalbi falan durursa diye o yuzden aylik kontrole gidiyorum
Mlkrfk Ydgrshn o zaman kesin belli olur ikili test te belli oldu benim. 12. Haftamda ikili teste girdim. İnşallah gönlünüze göre versin rabbim hayırla sağlıkla 😇🙏