BurcuBlbn Merhaba kızlar ben Ankara Keçiören medikal park hastanesinde sevgi yıldırım Alta dr gidiyorum genellikle sezeryan mı yapıyor bilen var mı
Betulmtn BurcuBlbn ben gidiyorum ama benim doktorum oraya geçtiği için yeni geçtim ben de oraya. Daha hamile değilim tedavi aşamasındayız. Doğum hakkında bilgim yok malesef 🤷♀️ ama doktor ile alakalıdır zannedersem. Siz paket mi aldınız.?
ozlemkenan BurcuBlbn MehtapAhmet hastanenin yeni doğum bakım ünitesş var mı acaba bende o hastaneye bülent hocaya gidiyorum. Ama başka kişilerden başka hastaneye yönlendiriyolarmış diye duydum aklım karıştı.
BurcuBlbn Evet paket aldım gebeyim ikinci çocuğuma ilki normal oldu bunu da normal istiyorum ama bakalım hayırlısı
MehtapAhmet Benimde doktorum sevgi hoca canım o senin isteğine bağlı sen normali ister zorlarsan bebeğinde çatında uygunsa zorla sezeryan yapmaz sanırım 😂 Fakat normal doğumları pek paylaşmıyor mahremiyetten sanırım bir arkadaşımda bana onu sormuştu
BurcuBlbn MehtapAhmet benim bu ikinci bebeğim ilkini normal doğum yaptım az da kaldı doğumuma sevgi hocada sürekli çok kilo alma doğuramazsın senin bebeğin iri falan diyo her gittiğimde moralim bozuluyor o yüzden böyle bir post açmıştım
MehtapAhmet BurcuBlbn Benimde bebeğimin iri oldugunu söylüyordu evet ama 37. Haftada kilo alımı durdu neredeyse ilki normal yaptıysanız ve kendinize inanıyosanız doğurursunuz bence ☺️