minnie123 nilsmother ben alıyorum. Bence alınmalı çünkü bebek büyüyecek kısa zamanda 0-3 aylar küçük gelmeye başlayacak çok almasanız bile birkaç body ve takım vs alın derim.
Deletedmom417 nilsmother ben ilk bebek ilk bebek dedim inan dolap doldurdum suan 36 ay hatta bi kac tane 69 ay giyiyor kalıpları dar çıkıyor bazen benim bebe sadece mama yiyor masallah birazcik tontiş oldu🙄😂
Zeyyno_ nilsmother Benm evim çarşıya uzak diye 3-6da aldım eğer imkanın varsa ihtimalleri düşünerek doğumdan sonraya bırakablrsn
KardelenYB nilsmother belki il doğduğunda felan giydirebilrsin tulumu zor ama 😟 bide papalı alt al canım tek altlardan
Yrnkrmmm nilsmother o kadar çok eşya aldıkki ilk olunca hepsi elimde patladı aldığım herşey küçük geldi benim bebeğim tombalak biraz o yüzden az kıyafet al canım bi hafta önce aldığınu öteki hafta giydiremedim ben öylece kaldılar
nilsmother Yrnkrmmm Vala az almaya çalışıyorum canım ya nasıl Bi bebek olcak die bilemiyorum dogduktan sonra alırız diyoruz hep
KardelenYB nilsmother hahaha bildiğin papalı alt diyorlar yani çoraplı gibi tulum düşün onun sadece alt kısımla hali
nilsmother KardelenYB kız şey desene ayaklı alt 🤣 bildim 🤣 4 tane ayaksız aldım ama ayaklı da olmalımıki
KardelenYB nilsmother ayaksız almasaydın ya KEske en güzeli ayaklı çünkü kış olduğu ıcın zaten çorap giydirmen gerek papalı da olunca iyice kavrıyor üşümüyor ayakları
halitefe nilsmother bende öyle yapıcam canım 0-3 ay yeter şimdilik sonra bebeğimin gelişimine göre 3-6 ay alıcam
KardelenYB nilsmother ayaklar önemli canım ebe de söyler zaten çorapsız kalmadın hıc mutlaka papalının üstüne çorap giydir 😘
halitefe nilsmother bir iki tane çok beğendiğim parça aldım canım ama tutucam kendimi yoksa sınırsızca alıyorum 😅😅