Karadeniz61 17haftalık hamileyim, indirimlerden biberon almak istiyorum ama erken mi sizce? birde philips avent anti colic mi yoksa tomme tippe mi ☺️ aslında gönül ister ki dr brown al ama çoook pahallı
Elfynsmr Karadeniz61 ben karşıydım almayacaktım ama şeker sorunum olduğu için almak durumunda kaldım ebenin tavsiyesiyle. Tomme tippe natural pp olandan aldım ben akış hızı anne göğsüyle uyumlu diye phılıps akıtıyo diyen çok oda anti colic ama akıtma kısmı düşündürmüştü
Acrzynqp Karadeniz61 Karadeniz61 dr browns aldım ben çok iyi dedıler ama bakalım kullanınca görücez hiç bilmiyorum şuan🤷♀️
Elifbc Karadeniz61 Biz tommee tippe yenidoğan antikolik setini aldık. Tek tek almaktan daha uygun fiyata geliyor seti. Ben 3 yıl kadar İngiltere’de kaldım bu markayı oradayken öğrenmiştim İngiliz bir marka zaten kesinlikle tavsiye ederim. Biberon başlıkları göğüs ucuna çok benzer şekilde üretiliyor. Antikolik biberonlar da kolik semptomlarını azaltmak için çok işe yarıyormuş. Hatta ben emziklerimizi de aynı markadan aldım onu da tavsiye ederim.
Karadeniz61 Elfynsmr Allah nasip ederse ben de emzirmekten yanayım kesinlikle ama ne olcak bilemiyoruz, herşeye zam gelince ondan şimdiden almayı tercih ettim☺️
Elfynsmr Karadeniz61 e bebekten aldım ben internette daha uyguna vardı trendyolda ama doğum yakın olduğu için geç gelme ihtimaline karşı e bebekten aldım ☺️
Nurrrr94 Karadeniz61 öyle tabi ama ben de çalışan bir anne olucam mecbur bir süre sonra ben isteyken biberon kullanıcaz o yüzden anne memesine en yakın olan hangisi bende öğrenmek istedim
MinelinAnnesi Ben Chicco aldım çok düşündüm çok sordum etrafıma diğer markaları alıp bebeklerinin kabul etmediklerini söylediler. Anne göğsüne en yakın olanı Chicco dediler. Doğumdan sonra ihtiyacım olursa kullanıp görücem bakalım bebeğim kabul edicek mi🤷🏻♀️
MinelinAnnesi Karadeniz61 Durumunuz varsa alın ama emecek gibi ise bir tane alın baktınız gördünüz almıyor diğer markadan alırsınız.
Karadeniz61 MinelinAnnesi şu sıralar biraz sıkışığız oyüzden de şimdiden indirimden almak istiyorum. Sonradan düzelirse alırım ama hem cam hemde gaz aparatı var çünkü😍
Acrzynqp Acrzynqp ayy yanlış oldu sanırım bende aldım ama bakalım memnun kalacakmymm.cocugun bogazına süt kaçırmıyormuş pipetli olduğu için birazda o yüzden tercih Ettım