Afyonlu Gizemmmmmmkync benim 3 tane normal gebeligim oldu sonra bebeğin birtanesi yumurtalığımi patlattı tek yumurta kaldım doktorlar tup bebek istedi riske atmamak için ankarada 1 defa denedik olmadı şimdi 2nci denemede çok şükür oldu 4 hafta 3 gunluguz nasipse
Gizemmmmmmkync Afyonlu anladım kuzum bende polikistik over var. Ankaradayım bende ilk denemede tuttu şükür. Ben hiç gebe kalamadım
Aysnctl Benim son regl tarihim 27 ekim 23 kasimda ögrendim gebeligimi ama 2 katı ilerlemiyor betam doktor sınırda dedi. Cuma günü çağırdı keseyi gormemiz lazim die bakalim nolucak korku icersindeyim :(
Gizemmmmmmkync Aysnctl sınırda derken masıl ilerliyor kuzum mesela. Benim de sınırda ama normal dedi doktor. Önemli olan 2 katı artması dedi sınırda olsa dedi
Happy- Cansucp doktor 100 un alti dedi kimyasal gebelik olabilr dedi hafataya bi daha cagirdi tekrar kan verecem
Happy- Gizemmmmmmkync 100 un alti bende tam olarak bilmiyorum ciktisini vermedi doktor oyle soyledi sadece
Gizemmmmmmkync Happy- ne alaka ya benim de ilk değerim 100 ün altıydı. Haftaya değil ki iki günde bir vermeniz gerekiyor artış iki katı olması gerekiyor ne haftayası saçmalamışlar
Happy- Gizemmmmmmkync evet burdaki arkadaslarin hepsi senin dedigin gibi 2 gunde bir degere bakmasi lazim dediler ama benim doktor niye oyle soyledi anlamadim
Aysnctl Gizemmmmmmkync 23 kasım aksam 27.95 25 kasım aksam 76.74 28 kasım sabah 332.81 30 kasım aksam 582.2 2 aralik yani bugün sabah 856.53 son iki test farkli yerlerde verildi.
Afyonlu Gizemmmmmmkync canım.benim ankarada murat sönmezer vardı ona yaptırmıştım tup bebeği iste yanlis tedavi oldu derken olmadi eskisehirde yaptırdım doktorumdan çok memnun kaldım çok şükür oldu
Gizemmmmmmkync Aysnctl anladım canım aslında güzel gidiyormuş ama son iki test bozmuş hayırlısı olsun inşallah sorun çıkmaz
Aysnctl Gizemmmmmmkync evet 2 sonrasi için gecen hafta pazertesi ögendim gebeliğimı ilk iki sonucu attim haftaya cuma gel keseyi gorelim dedi. Bugunde bu son degerlerimi gönderdim ona. Cuma gel bi bakalim dedi. Artış nadik dedim sınırda dedi. :(
Gizemmmmmmkync Aysnctl bilmiyorum da bana Cuma çok erken geldi canım. Bende 26 Kasım öğrendim tüp bebek ile oldu. Ama benim doktorum kese için ta diğer hafta Cuma ya yönlendirdi.
Gezgin_annee Gizemmmmmmkync canım benimde 21 kasım 12. Günümdü 5 gün sonra kese gözüktü çok şükür🤲 senin doktor niye o kadar geç zmn vermiş🙄