Mishi Iki dusukten sonra bugun kanda gebelik testi yaptim sonuc yuzumu guldurduu😍 var mi benim gibi olanlar??
Gizemnaz_ Mishi hayirli olsn canim saglikla al kucagina bende buara supheliyim bekliyorum bakalim banada dua et lutfen💐😍
babyberry Mishi benim de kaybım vardı ben de kan verdim hamileyim inşallah bu sefer kavuşuruz bebeklerimize :) son adet tarihiniz neydi sizin
hatice_eymen_zehra0042 Gizemnaz_ siz yine karşıma çktnz dha öncede açmştm bu uygulamayı rabbim tez vakitte hayırlısından güzel haberler versin hepimize cnm 🙏🙏🙏🙏
babyberry Mishi 25 Ekim ama ben geç yumurtladım o yüzden kese için daha çok küçük haftaya gideceğim çok heyecanlıyım vakit geçmiyor
Gizemmmmmmkync Afyonlu canım bende öğreneli 6 gün oldu. Transferiniz ne zamandı. Hemen hemen aynı anda olmuşuz transfer galiba
Afyonlu Anneolmakistiyorum01 ben 2 defa verdim kan elhamdülillah yüksek cıktı şimdi 9 gün sonra inşallah kese için gidicem
Gamzemiray1 Anneolmakistiyorum01 son adet tarihim 30 ekim bugün gebe olduğumu öğrendim.Minik bir kese göründü belki görebilirler sizinkinide
Hamileyim-mutluyum Anneolmakistiyorum01 beta hcg değern kaçtı en son canım 3000 den sonra görünüyor kese
asyahumam Anneolmakistiyorum01 inanmıyorum aynı tarihte 😊 dün test yaptım bugün de kan verdim , haftaya kese görünür dedi Dr ama ben yarına çok önceden randevu almıştım hamile olduğumu bilmiyordum, yine de bir gideceğim