Gizemnaz_ Kizlar adetim gecikiyor test yapmadim daha ama yumurtlama dönemindeki olan agrılar var adet olurmuyum bilmiyorum ama sizlerde nasildi
Asyaayaz1 Gizemnaz_ canım benim regl 5 gün geçti ve regl olcak gibi ağrılarım oldu ama halsizdim test yaptım ve hamile çıktım
alenrenas1 Gizemnaz_ benimde baya gecmişti zaten 7,8 haftalıkken hamile oldugumu öğrendim 3. Aya kadar adet olacak gibi kasık agrılarım vardı
haziranin25i Gizemnaz_ merhabalar 😎🤗 yumurtlama değerlendirdikten sonra reglime yakın kasıkta batmalar yaşadım. Reglimden 2 gün önce erken gebelik testi ile öğrendim gebeliğimi 💜
Bahser61 Ben hamile olduğumu bilmeden önce de öğrendikten sonra da bu ağrılar oldu. Hamileliğimi de 6.hafta bitmek üzere iken öğrendim. Hasta olmadan önceki ağrılarla bire bir aynı ağrılar çektim. Ne zaman geçti hatırlamıyorum ama
[silindi] Gizemnaz_ yaaa inşallah gebesin canım çok sevineceğim senin adına ❤️❤️Benim kaşık ağrılarım daha geçmedi desem yeridir ama hafifledi özellikle adet olduğum tarihlerde daha da şiddetleniyordu. Burdan güzel haberleri de verirsin inşallah ❤️❤️