Ncmtntuuba Kızlar aranızda interneten 6 lı yada 8 li babynest yaptıran var mı ? Bana sayfa önerebilir misiniz ?
mercimeginanne Ncmtntuuba https://instagram.com/babynestsepeti?igshid=1ec6sld00sysl ben bu sayfaya yaptırdım. Ücretini kargo teslim ettikten sonra yolluyormuşsun öyle cezbettiler beni güvenimi kazandılar hemen 😍😂
ozlem-06atli Ncmtntuuba Canım İnstagramda Umaybebek diye bir sayfa var. Ordan yaptırmanı tavsiye ediyorum. İnternet sitesi de var. Bakabilirsin.
momofboys Ncmtntuuba ben umay bebek e yaptirmistim set halinde ilk bebegimde gayet kaliteli gelmişti baya kullandim kaç kez yıkandı deforme olmadi şimdi 2. Bebegime de kullancam tavsiye ederim.
momofboys Ncmtntuuba ben 2018nde 200 tl ye yaptırdım ama kesinlikle değer. Eltim daha uygun bi sayfaya yaptırdı 120 liraya onunki hem küçük hemde çabuk parçalandı
mercimeginanne Ncmtntuuba verdim puset örtüsü ve minderi, emzirme örtüsü ve minderi aldım. Babynest istemedim bana fuzuli geldiği için
mercimeginanne OMAYBABY Babynest 100lira yastığı fiyata dahil Puset örtüsü 60lira Puset minderi 45lira Emzirme önlüğü 30lira Emzirme minderi 40lira 200 liralık alışverişte Emzirme önlüğü hediye bana yolladıkları fiyat listesi