Bireylulmasali Kızlar nasipse kızım olacak inşallah ve ben Meva ismini düşündüm sizce nasıl?başka önerilere de açığım 😅
ozlem-06atli Bireylulmasali Bence çok güzel canım. Benim oğlum olacak. Kızım olsaydı bende Meva Duru koyacaktım. 😊
[silindi] Bireylulmasali kizim olsaydi istedigim isimler top 5’te, leyla, nil, meva, mevra, hanne 👐🏼 (Zeynep all time favorite ismim ama esimin ailesinde kotayi doldurduklari icin ocakdisi kaliyor 😄)
Bireylulmasali [silindi] Zeynep olacaktı aslında bizim de erkek kardeşim nişanlanıyor ismi Zeynep o yüzden pek sıcak bakılmadı 🤣
Busraaa16 Bireylulmasali benim zaten çok beğendiğim bir isimdi Meva kibar ve anlamı da çok güzel geliyordu. Eşim de Zeynep Meva olsun istedi. Biz Zeynep Meva koyacağız inşallah 🌸
Busraaa16 Esrae2 hiç bilmiyorum onu nasıl yapacağız büyükler kesin zeynep der ama daha bilindik kolay gelir biz iki isimle sesleniriz herhalde 😊
Esrae2 Bireylulmasali meva ismi çok güzel bende düşündüm ama eşim istemedim o ne meyva der gibi dedi moralimi bozdu bende başına bir isim koyalım dedim bakalım genelikle meva ikinci isim olarak daha şık duruyor