Ersoylurkye Kizlar 13 ocakta detayli ultrasona giricem bugun doktora gittim cinsiyeti ogrendim 1 ay sonra tekrar gel dedi detayli ultrasondan sonrami gitmem gerekiyor yoksa gene ocagin 2 3 nemi alsam randevu?
gulbahar0505 Ersoylurkye detayli ultrasondan sonra raporunla beraber gidersin bence hem kendi doktorunda incelemis olur
mercimeginanne Ersoylurkye bnmde detaylıyla aynı haftaya denk geliyordu. Detaylıya girdim raporumu aldım 1 hafta sonra gittim kendi doktoruma hem sürekli ultrasona girmiş olmayım diye hemde raporu doktorumda görsün diye :)
Ersoylurkye gulbahar0505 aynen caanim bidaha git gel yapmiyim hastaneler virus kayniyo bide aklima sey takildi cinsiyeti soyledi erkek dedi acaba bikerede olsa ozele gitsemmi tam net ogrenmek icin ?
Ersoylurkye mercimeginanne dogrudur canim bende oyle yaparim artik 😊 23 haftalikta girms olucam detayliya
gulbahar0505 Ersoylurkye Bence gitmene gerek yok canim yanilcagini pek sanmiyorum ben 12 haftalikken ogrendim halada dogru nasil olsa 1 ay sonra detayliya giricen orada bakicaklar guzelce gene ogrenmis olucaksin
Ersoylurkye gulbahar0505 aynen canim biseler alsammi diye dusunuyorum bilmiyorum ya sence almalimiyim almamaliyim 😊
gulbahar0505 Ersoylurkye bence detayliyi bekle canim sonra alirsin bende 21 haftaligim ama daha pek birsey almadim