Sevilhirbebi 9. Haftamd şiddetli ve kesilmeyen su gibi kanamayla 12 gün hastanede yattım canım, hatta hergün proluton vurulduğu halde kesilmedi. (haftada 1 kez vurulabilen iğne)
Şuan 16+0 oldum hastaneden çıktıktan sonra haftada 1 proluton ve günde 2 kere progestan devam ettim, yattım kalkmadım, lekelenme tarzı devam ediyor hala ama çok şükür yoğun kanama olmadı birdaha.. bu gibi durumlarda tek kriter bebeğin kalp atışı hareketleriymiş canım, bebek iyi olduğu sürece kanamada olsa kontrol altında tutuyorlar sadece, fazlada müdehale edilmiyor çünkü düşecek bebeği hiçbir iğne hiçbir ilaç ve hiçbir doktorun tutamayacağını söylediler.. yapılan tedavi tamamen kanamanın miktarını azaltıp annenin sağlığını korumak amaçlı..
Birde enfeksiyon riskine karşı( kaptıktan sonra çok büyük sorunlara yol açıyormuş) bol su içmemi, vajinanın doğal florasını korumam için SU sabun değdirmeme mi söyledi, duş aldıktan sonra da hemen saç kurutma makinesi ile iyice kurulamamı. kesinlikle jilet ile temizlik yapmamamı,ağdanın daha sağlıklı olduğunu söyledi.. bunlara dikkat edersen gerisi takdiri ilahi dedi👍