aslihangacal merhaba, gebelikte boya yapmamak gerekiyormuş ama beyazlar çıktı rengi baya kötü oldu, ilk 3 aydan sonra organik boya kullanabilirsiniz diyorlar sizler neler yaptınız?
Tuba04 aslihangacal ben dün bu soruyu doktoruma sordum 3. Trimester dönemde yapmamı söyledi bebeğin şuan organları gelişme aşamasında şuan yapmamalısın dedi
ozlem-06atli aslihangacal 3 aydan sonra yapabilirsin. Ben 2 kere boyadım. Doğumuma 9 gün kaldı , tekrar boyayacağım. Çok şükür bebeğim sağlıklı. Bir problem olmuyor. Saatlerce kimyasala maruz kalman gerekiyor ki bebeğe ulaşması için. 1-2 saatlik işlemle hiç bir şey olmaz 👍
sibell777 aslihangacal yok canım kimseye inanma bilinçli bir doktor bile yasaklamaz cnkü bebeğe hiç bir zararı yok boyanın bir tek kolay kolay çok zorda kalmadıkça havasını soluma diyor o kdar onun da daha zararı olup olmadıgı da bilinmiyor bilimsel olarak ya bebeğe zararı kanıtlı değil en iyi doktorlar bile boylanabilir diyor ben 2. Trimesterda 3. Tremasterdada boyadım 36 haftalık hamileyim 35 haftayla boyadım doktorum da h bir sıkıntı yok bıyayablirsin dedi hiç merak etme hiç bir şey olmuyor
aslihangacal ozlem-06atli bende öyle okudum internette. 3. aydan sonra organik boya kullanın diyo öyle yaparım