elanur25 Mizgin1 benim paylaştığım bağlantının üzerine tıkla canım resimim.net oraya galeriden fotoğrafı seç yüklendikten sonra kopyala de buraya yapıştır
Hayaldigercekoldu sennur26 tebrik ederim cnm bende kızım olsun istiyorum çok bakalım bizim daha var ogrenmemize sabırsızlıkla bekliyorum.
Gulsen4224 Rmznumut hepsine bakıyorum cnm gördüğüme göre söylüyorum göremezsem yazarım atmak istersen bakarım
Minikfasulyee Gulsen4224 gerçekten tebrik ederim kime sorduysam erkek demişti ve instagramda ücretli cinsiyet tahmini yapan sayfalar var onlara da sordurdum erkek dedi sadece siz bildiniz teşekkür ederim ☺️🥰 kesinlikle bu tahmin işini yapmalısınız🥰🥰
Gulsen4224 Minikfasulyee rica ederim cnm 🥰çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bazı arkadaşlar ters yorum yapsada kimseye boşuna söylemiyorum görmediğim bir şey için sallamıyorumda teşekküler güzel yorumun için🌸😍
[silindi] Minikfasulyee hangi sayfadan yaptırdınız bugün bende cinsiyet tahmini kesinden yaptırdım kız dedi doğru mu acaba
Aygul01 Gulsen4224 hahaha ters yorum derken sallıyorsun bas baya bazı ultrason resimlerde nub bile daha belli değil hatta gelişmemiş bile onlara bile yorum yapıyorsun tahminde bulunuyorsun. Tutturduklarinda senin gerçekten anladığını zannediyor 😂