Gizemmmmmmkync Merhaba kızlar tüp bebek transferinden sonra beta hcg değerim 8. Gün-56 10.gün-147 12.gün-313 14.gün-632 çıktı. Betası böyle ilerleyip sağlıklı gebelik olan var mı tam 2 katı şeklinde artması kafamı karıştırıyor ya 🤷🏻♀️🥴
esraizmirli Gizemmmmmmkync gayet düzenli artmış canım önemli olan 2 kat artması zaten senin artışlarda çok şükür güzel gözüküyor ☺️
mercimeginanne Gizemmmmmmkync artık normal bence kan verdiği saatlerin bile önemi varmış. Bnmde 8. Gün 99- 11. Gün 664- 14. Gün 1046 ydı
Gizemmmmmmkync Zavira16 doktor da en az 2 katı artması gerekiyor dedi ama bilmiyorum kafam karıştı herkesin yüksek olunca
Gizemmmmmmkync mercimeginanne anladım canım mesela 99 dan sonra çok güzel yüksrlmiş bilmiyorum herkesin 3-4 kat artıyor benim böyle tam 2 katı artması kafamı karıştırıyor
mercimeginanne Gizemmmmmmkync 2 günde bir %60 artış yada 2 kat artış olması lazım. Seninki hatta 2 kattan biraz fazla artmış cnm. Şuan sağlıklı ilerliyor artışın. 3-4 katan artışlar 3 gün arayla kan vermeler falan yani. Bende 3 günde bir verdiğim için artışım 2 kattan fazla duruyor
esraizmirli Gizemmmmmmkync Allahın izniyle hiçbişey olmaz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Gizemmmmmmkync mercimeginanne anladım canım inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza almak nasip olur 🥰