MnevverTosun Merhaba bayanlar ben bu hafta acil olarak servikal serklaj oldum. Burada olan varmı aceba Benimle tecrübelerinizi bilgilerinizi paylaşırmısınız.
Aysecan MnevverTosun 21 haftalıkken dikiş atıldı canım 27 olduk cok şükür 30 ları gormeyı nasip eder allahımnşallah hepımıze bende 25 gun yattım sonrasında evde falan gezınmeye basladım arada dısarıda cıkıyorum
Esrelf MnevverTosun canım ilişki yasak. Merdiven inip çıkma. Kabız olup ıkınma. Klozet harici tuvalet kullanma.antibiyotiğini düzenli kullan. Ateş, kötü kokuluakıntı, açık kırmızı ve fazlaca kanaman olursa acile git. Elinden geldiğince kalkma uzan.
Krbyr91 Bende 18 haftalıkken oldum canım rahim agzı 18 mm füşmüştü su an sadece yatıyrm wc yemek namaz doktor kalkıyrm 25 oldum inş sonuna kadar gideriz doktorumuz 28 görsek rahtalarız bir dedi kaç mm di serklaj oldun
Dlktpl Benımde rıskım bar 21. Haftadayım 36mm den 1 haftada 32 mm e dustu be bıanda dun kasılmalarm asırımagrılarmmoldu hayanede yattm dr dıkıs onermem kasılöaların oldugu ocın dedı
Frida Çok geçmiş olsun ben de 20. haftada oldum şimdi 23 haftalığım umarım tehlikeli haftaları geçeriz. 🙂 evde yatmıyorum sürekli doktor böyle bir şey demedi ama dikkat ediyorum tabii 😊