BktMls Haftam bu sabaha karşı sol bacak arkasına bıcak saplanmasıyla uyandım. Yataktan kımıldayamadım resmen çok korkunçtu . Hamileliğim 10 yaşında bir oğlum war onda hiç böyle bişey yaşamadım 😥 bir kızımız olucak inş Kızlarda böyle oluyor diyorlar. İlk kez böyle bişey yaşıyorum. 3 ilacım war biri demir diğeri folik witamin 3. Magnezyum. Buna rağmen dün gece yatağa çakıldım resmen . Gün içinde bir kase yoğurt 2 bardak süt we 1 şişe maden suyu da içiyorum. Sanırım çok fazla eksiğim war . Bunun dısında ne yapmam gerekiyor bugün doktoruma yazıcam bir daha aynı şeyi yaşamak korkutuyor. tam olarak ne zaman son bulucak bu olay bilen war mı 😥
Ldy BktMls magnezyum takviyesi almanız lazım bi doktorunuza sorsanız iyi olur bazı vitaminlerin düşüklüğü yapıyor bir de hamilelik şekeriniz yok dimi
prensesimolacak BktMls aynısı bendede oluyor ovuyorum yavaş yavaş anca geciyor gece oluyor hep ani haraket ettiğimde bıcak gibi kesiyor. ben doktoruma henüz demedim ama size sık mı oluyor bana hafta bir falan
Aysnduru BktMls benim iki oğlum var canım kramplar çok kötüydü bende kıbırdayamıyor gecene kadar sadece ağlıyordum 🙈şimdi de 11 haftalık hamileyim
BktMls Ldy şekerim yok en son açlık toklukta iyi çıkmıştı. Teşekkürler 🙏🏻 bugün yazıcam doktoruma dün gece kabus gibiydi resmen 🙁
BktMls prensesimolacak dün gece ilk kez böyle bişey yaşadım 🙁 magnezyum da kullanıyorum yatmadan önce 1 tane . Yok böyle bi can acısı ya . Canımdan can gitti resmen
BktMls Aysnduru Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻 gerçekten ağlamaktan başka biçey yapamıyosun resmen yataga çakılı kaldım
busbus35 Tahlil sonucunuza göre dozu arttırır korkmayın birde3ml.aydab snea folik asit kullanmak zararlı cnm ♥️ decavit yada ona uygun vitamin kan Demir ilacı doktor uygun görürse birde magnezyum ihtiyaç duyulursa şart 🙏❤️
BktMls busbus35 aslında tam anlamıyla folik değil bir çok witamin içeriyor belki duymuşsunuzdur elenetal-1 içinde kalsiyum dahil tüm vitaminler mevcut . Şu durum gerçekten cok zor geldi kramp’ı hep söylüyorlardı! benim olmaz ilkte olmamıştı diye düşünüyordum büyük yanılmışım 🙁
World BktMls sol bacağımın arkasında oluyor benimde. Tam dönerken damar nir geriliyor uykumdan ağlayarak uyanıyorum hemen eşim eliyle kramp giren yere masaj yapıyor çözülüyor.
BktMls World ağladım resmen ben de yatağa çakılı kaldım inş her gece yaşamam bu durumu . arada olur 🙏🏻 Yoksa Can dayanmıyor
busbus35 BktMls ilaç hakkında bilgim yok cnm ama bebekle alakalı degl bende vücudundaki eksiklikle alakalı yani cinsiyet durumu etkilemez kız erkek olduğu için ağrı olmaz bu eksik olan vücudun daki etkenlerden dolayı oluyor ❤️🙏
BktMls World World magnezyumun vücuttan birden boşaldıgını duymustum. Zamanla yok olan bi witamin değilmiş . Ama gerçekten çok zor katlanılan bir acı bence normal doğum bile daha sancısız 😅🙈
BktMls busbus35 teşekkür ederim 🙏🏻Magnezyum ilacımı kullanmaya 1 ay önceden kullanmaya başlamıştım buna ragmen yaşadım bu olayı umarım bir daha yaşamam 🙏🏻🙏🏻
LamiyaCetinkaya BktMls Biz de oğlumla 33+2 yiz, o kramp her gün oluyor 😐 yataktan kalkmadan önce kendimi hazırlıyorum, ani bir harekette kilitleniyoruz çünkü 😂
BktMls LamiyaCetinkaya 😩😩😩 Allah sabır versin inşaAllah gerçekten çok zor 😣.. doktorum günde 1 olan ilacımı 2 ye çıkardı umarım işe yarar 🙏🏻
prensesim35 BktMls bu ağrı genelde magnezyum eksikliğinden oluyor ilacınız yeterli olmayabilir doktorunuza danışın bnce
BktMls prensesim35 teşekkürler bugün konuştum kendisiyle günde 1 kezdi 2 ye çıkardı umarım işe yarar . Gercekten çok korkunçtu ağlattı resmen
aybarsdefne BktMls şaset olan magnezyumu az suyla yapıp içtim ve çok rahatlattı bu arada kız erkek farketmiyor malesef 😩
BktMls aybarsdefne 😞 doktorumla konustum yalnızca yatmadan önce alıyordum. Bir tane de sabah almamı söyledi